Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Alexandra Daddario παίρνει εκδίκηση απ’ όλα τα αγόρια που την απέρριπταν στο γυμνάσιο

Σβήνει 38 κεράκια στη γενέθλια τούρτα και θα θέλαμε να μάθουμε την γνώμη αυτών των αγοριών στο σήμερα.

Θα χρειαστεί να γυρίσουμε τον χρόνο στο 2014. Συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που ένα κορίτσι με καταγάλανα μάτια και πλούσιο μπούστο εμφανίζεται στην πρώτη σεζόν του True Detective, βγάζει την μπλούζα της και αβίαστα ξεχνάμε για λίγα δευτερόλεπτα την υπόθεση της σειράς. Στο μυαλό μας σημειώνουμε το όνομα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by alexandra daddario (@alexandradaddario)

 

Το ημερολόγιο γράφει 16 Μαρτίου του 2024. Δέκα χρόνια αργότερα η Alexandra Daddario δεν είναι απλώς ένα κορίτσι με πλούσιο στήθος. Είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός που έπρεπε να αποδείξει πως δικαίως θεωρείται ως ένα από τα επόμενα μεγάλα ονόματα στη μεγάλη και μικρή οθόνη. Συμβαίνει αυτό με τις ωραίες γυναίκες. Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο οφείλουν να αποδείξουν πως όντως αξίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σπάσουν τη γυάλινη οροφή. Θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό; Ρητορική ερώτηση σ’ έναν κόσμο σεξιστικά πλασμένο. 

Ωστόσο φτάνοντας στην ημέρα που η Alexandra Daddario θα σβήσει 38 κεράκια στη γενέθλια τούρτα, δε νομίζουμε πως την ενδιαφέρει αρκετά. Εξάλλου όσο μεγαλώνεις, αποκτάς ανοσία στα σχόλια των άλλων και ειδικά εκείνων που δεν έχεις σε καμία απολύτως εκτίμηση. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by alexandra daddario (@alexandradaddario)

 

Τα παιδικά χρόνια της δεν ήταν δύσκολα. Μεγάλωσε σε μία πλούσια οικογένεια της Νέας Υόρκης και είναι το μεγαλύτερο παιδί του Richard και της Christina Daddario. Δε στερήθηκε τίποτα και είχε μόνο ένα όνειρο: Να γίνει ηθοποιός. Γενικότερα η ζωή δεν της έχει φερθεί άσχημα. Καταγάλανα μάτια, πληθωρικό μπούστο, εντυπωσιακές αναλογίες και το χρήμα να ρέει άφθονο. Τι της έλειπε; Η δόξα και η καθολική αποδοχή των ανδρών.

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, η Alexandra Daddario δεν είχε μεγάλη επιτυχία στο γυμνάσιο. Τα αγόρια την απέρριπταν και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει σοβαρά για το γούστο τους. «Τώρα παίρνω εκδίκηση από όλα τα αγόρια πίσω στο γυμνάσιο που με απέρριψαν», έχει αναφέρει στο παρελθόν αναφορικά με την εκρηκτική εμφάνισή της στο Baywatch. Το 2017 φόρεσε το μυθικό κόκκινο ολόσωμο μαγιό και… Άλαλα τα χείλη των ασεβών. Ήταν η στιγμή που η Pamela Anderson χαμογέλασε και αισθάνθηκε περήφανη για την κληρονομιά της.

 

 

Πολλές ωραίες γυναίκες μαζεύτηκαν σε αυτό το άρθρο και δε θα σταματήσουμε εδώ. Το 2021 είναι η χρονιά που εκτοξεύονται οι μετοχές της. Συμμετέχει στην πρώτη σεζόν του The White Lotus (ναι εκεί που είδαμε και την Sydney Sweeney) και ενσαρκώνει τον ρόλο της trophy wife του Jake Lacy.

 

 

Ωστόσο στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχει βρει την ευτυχία, τον έρωτα και τη γαλήνη στο πλευρό του 55χρονου γοητευτικού παραγωγού Andrew Form, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2022. Συγγνώμη που κρατήσαμε αυτή την πληροφορία για το τέλος, σε περίπτωση που άρχισες να ερωτεύεσαι και να τρέφεις ελπίδες. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Όπως και να ‘χει, τα σημερινά γενέθλιά της είναι μία καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσεις το White Lotus σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ήδη.




Πηγή