Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η Birgit Kos ψάχνει απεγνωσμένα την επόμενη παραλία που θα επισκεφτεί

Φοράει το μαγιό της, ψάχνει την επόμενη παραλία και συμβάλλει στην αποκέντρωση.

Η Birgit Kos συμβάλλει στην αποκέντρωση. Το μοντέλο που βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά δεν μπορεί να ζει στην πόλη. Έχει πάρει την απόφαση να περνάει τον περισσότερο χρόνο της ζωής της δίπλα στη φύση, καθώς εκεί αισθάνεται στο στοιχείο της. Και ίσως, μεταξύ μας, να μην έχει άδικο για την ανθρώπινη φύση που εγκλωβίζεται στο τσιμέντο και στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας της πόλης.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Birgit Kos (@birgitkos)

Με καταγωγή από την Ολλανδία, η Birgit μένει μόνιμα στην Ελβετία και απολαμβάνει το πράσινο και τον πεντακάθαρο αέρα. Ωστόσο δεν είναι απλώς τύπος του βουνού. Της αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φύση και τώρα που καλοκαιριάζει αρχίζει να μετακομίζει σε πιο ζεστά κλίματα. Φοράει μπικίνι και ολόσωμα μαγιό και ψάχνει την επόμενη παραλία που θα τη φιλοξενήσει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Birgit Kos (@birgitkos)

Η καριέρα της στο χώρο του modelling ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών ενώ 3 χρόνια αργότερα υπέγραψε το πρώτο μεγάλο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την Elite Model Management. Σήμερα, αν ανοίξει το portfolio της θα συναντήσεις συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη: Giorgio Armani, Vogue, Tom Ford, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Miu Miu, Fendi, Hermes, Roberto Cavalli ορισμένα από τα ονόματα σχεδιαστών και brands.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας και μία βόλτα από την παρακάτω gallery θα σε πείσει.

 




Πηγή