Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η Emily Pallini ξέρει πως να δαμάσει τον αλγόριθμο του Instagram

Μία επίσκεψη στο προφίλ της Ιταλίδας digital creator κρίνεται επιβεβλημένη.

Η Emily δεν είναι από εκείνα τα κορίτσια που υπόσχονται πολλά πράγματα. Πρόκειται για μία ακόμη influencer, η οποία εκπροσωπεί επάξια τη γενιά της. Γεννήθηκε στην Ιταλία στις 10 Δεκεμβρίου του 2002 και παίζει στα δάχτυλα τα social media. Η φήμη της γιγαντώθηκε μέσω των video της στο TikTok εκεί όπου μέσω των ακροβατικών της και των χορευτικών της, κατάφερε να δαμάσει τον αλγόριθμό και να τον υποτάξει στα θέλω της.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Pallini (@emilypallini)

 

Σήμερα θα την δεις να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο όπου της αρέσει να τσαλακώνεται και να δίνει τις δικές της συμβουλές για περιποίηση δέρματος. Συνεργάζεται με αρκετά brands, όπως την εταιρεία ένδυσης Yamamay, ενώ δεν χρειάζεται να είσαι γυναίκα για να την ακολουθείς στο Instagram. Κάθε post της είναι ένα μέρος για να ξαποστάσει το ανδρικό βλέμμα και η επίσκεψη στο προφίλ της γίνεται αβίαστα.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Pallini (@emilypallini)

 

Οι λόγοι που την ακολουθούν 838.000 χρήστες είναι σχεδόν ξεκάθαροι. Αν δυσκολεύεσαι να τους εντοπίσεις, τότε μπορείς να περάσεις μία βόλτα από την gallery και ίσως σου λυθούν οι απορίες.

 




Πηγή