Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Hailey Bieber δίνει το έναυσμα για την καλοκαιρινή σεζόν

Ποζάρει στον φακό του επιτυχημένου Cameron Hammond και πρόκειται για τη συνεργασία της χρονιάς.

Είναι από εκείνες τις συνεργασίες που τις έχεις πραγματικά ανάγκη αλλά δεν το γνωρίζεις ακόμα. Όταν δύο πολυτάλαντα πλάσματα ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπάρχει χημεία, γεννιέται κάτι το εκρηκτικό. Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Hailey Bieber και του Cameron Hammond. Του μοντέλου, και κατά προσωπικής εκτίμησης ομορφότερης γυναίκας στον πλανήτη, και του φωτογράφου της καρδιάς μας.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

Ο Αυστραλός φωτογράφος αγαπάει το καλοκαίρι. Αγαπάει το γυναικείο σώμα. Αγαπάει τον ερωτισμό. Ξέρει να παίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε με τον ήλιο, τα καλοκαιρινά χρώματα και το γυμνό γυναικείο σώμα. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει και φέρνει μια ευλογία στα ταλαιπωρημένα ματάκια μας. Τελευταία «Μούσα» του η Hailey Bieber. Το μοντέλο και influencer που βρίσκεται στο πλευρό του Justin Bieber και μας δίνει ακόμη έναν σοβαρό λόγο για να τον ζηλεύουμε.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

 

Η Hailey και ο Cameron συνεργάστηκαν για την καμπάνια του brand «Rhode». Πρόκειται για μία προσπάθεια της Hailey Bieber που καταπιάνεται με προϊόντα ομορφιάς. Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλο πρόσωπο για να τα διαφημίσει από την ίδια. Διαφωνείς; Τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery.

 




Πηγή