Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Hieke Konings δεν «έπεσε» στα δίχτυα του Di Caprio

Το 22χρονο μοντέλο δεν έγινε το επόμενο Leo-Girl αν και το παράκανε λίγο με τις δηλώσεις της.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο το γνωρίζουν και οι πέτρες πλέον ότι αν κάποια γυναίκα έχει συμπληρώσει το 25 έτος της ζωής της, βρίσκεται αυτόματα εκτός λίστας των προτιμήσεών του. Όπως το πάρει κανείς, τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Και επειδή παίζει σύστημα Under 25, η Hieke Konings, το 22χρονο μοντέλο του Playboy ήταν εντός ραντάρ του Οσκαρικού ηθοποιού.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings)

Η ίδια όμως, μιλώντας για την βραδιά που βρέθηκαν μαζί σε μυστικό κλαμπ του Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε λέξεις όπως «γέρος» και «μέτριος» στο φιλί που δώσανε, ενώ είχε και άλλα να του σύρει όταν της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του:

«Του είπα “όχι” και εκείνος ήταν σοκαρισμένος αρχικά. Φυσικά δεν το είχε συνηθίσει. Όταν είπα ότι δεν τον ήξερα αρκετά, απάντησε γλυκά. Το σέβομαι αυτό» Και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και την πήρε σπίτι».

 

 

Η Hieke Konings μπορεί να μην έγινε το επόμενο Leo-Girl, αλλά ακόμα και έτσι έγινε έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Μπορεί, βέβαια, τα πράγματα να μην έγιναν έτσι ακριβώς, ωστόσο, ο Ντι Κάπριο δεν βγήκε να διαψεύσει ή να συμφωνήσει με κάποια από τα λεγόμενά της.

Ντι Κάπριο είναι, ξέρει ποιος είναι και τι θέλει. Μέχρι να μάθουμε την επόμενη ερωτική περιπέτειά του, καθώς αυτή τη στιγμή λέγεται ότι είναι σε σχέση με την Ιταλίδα καλλονή Βιτόρια Τσερέτι που είναι 25 ετών -άρα σύντομα θα έχουμε χωρισμό – ας απολαύσουμε την εκθαμβωτική Hieke Konings στο παρακάτω άλμπουμ:




Πηγή