Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η Laila Hasanovic δεν πρέπει να λείπει από το παζλ του Instagram σου

Γεννήθηκε στη Δανία και είναι το κομμάτι που λείπει από το «ερωτικό» ρόστερ.

Στις 8 Νοεμβρίου μην ξεχάσεις να της ευχηθείς. Όχι γιατί είναι δεδομένο ότι θα σου απαντήσει, λογικά θα σε αφήσει στο «Διαβάστηκε» αλλά αξίζει να προσπαθήσεις. Διότι στις 8 Νοεμβρίου του 2000, πριν 23 χρόνια, ήρθε στον κόσμο μία από τις πιο ομορφότερες γυναίκες της Δανίας.

 

 

 

Ο λόγος για την Laila Hasanovic που δε χρειαζόνταν να είναι «Σκορπιός» για να τη θεωρήσεις sexy. Η Laila καταφέρνει να συνδυάζει την αθωότητα και την γλυκήτητα με το sexiness και τον ερωτισμό. Είναι αυτός ο ακαταμάχητος συνδυασμός που όσο και να προσπαθήσεις, δύσκολα τον καταφέρνεις. Είναι κάτι το ανεπιτήδευτο γι’ αυτό και σπανίζει.

Γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη και γρήγορα μετακόμισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πήγε Λύκειο στο Κεντάκι και το modeling ήρθε αρκετά γρήγορα στη ζωή της. Μάλιστα ζει και αναπνέει για τον χώρο. Δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της μακριά από το modeling, όπως ακριβώς και μία ζωή χωρίς καλοκαίρι. Λατρεύει να κυκλοφορεί με μαγιό, να απολαμβάνει τη θάλασσα, το αλάτι, τον ήλιο και το νερό. Μάλιστα το αποδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία στους 155.000 ακόλουθους στο Instagram.

Πάρε μία γεύση στην παρακάτω gallery.

 




Πηγή