Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Sofia Bevarly δεν σκοπεύει να φύγει από τη ζωή μας

Όχι ότι της το ζητήσαμε κιόλας.

Ήρθε στη ζωή μας πριν λίγα χρόνια όταν ήταν μία από τις κοπέλες του Dan Bilzerian. Από τότε όμως έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι. Διότι η Sofia Bevarly είναι πολλά περισσότερα. Είναι πανέμορφη, είναι έξυπνη και είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας – μοντέλο. Η Sofia λατρεύει την πολυτέλεια και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει γι’ αυτό. Εξάλλου ο στόχος της ζωής μας ενδεχομένως να είναι αυτός. Να φτάσουμε στην κορύφωση, να τρυπήσουμε το ταβάνι και να γίνουμε η εκδοχή του εαυτού μας.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly)

 

Το πιθανότερο είναι να έχει περάσει από την κεντρική σου στο Instagram ή το TikTok. Ο αλγόριθμος φροντίζει γι’ αυτό και είναι από τις λίγες στιγμές που τον ευχαριστούμε. Η Sofia γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1996 στη Φλόριντα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία brands ενώ στο χώρο του modelling έχει εισέλθει από μικρή ηλικία όταν άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο εσωρούχων και μαγιό.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly)

 

Λατρεύει τα ζώα, είναι χορτοφάγος και υποστηρίζει με θέρμη τα δικαιώματα των ζώων. Αυτός είναι και ο λόγος που υποστηρίζει αρκετές οργανώσεις που διασώζουν ζώα όπως το Animal Hope and Wellness Foundation.

Αν χρειάζεσαι ακόμη λόγους για να την ακολουθήσεις, τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery.

 




Πηγή