Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Tess Rose Baldwin παίζει στα δάχτυλα τον αλγόριθμο του Instagram

Αν θέλεις να την προσεγγίσεις, λατρεύει το καλό φαγητό και την τέχνη.

Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που παίζει ο αλγόριθμος και δείχνει ότι ξέρει καλύτερα κι από σένα τον ίδιο σου τον εαυτό. Ένα τυχαίο scroll down στο Instagram ήταν αρκετό για να μας εμφανίσει τη σημερινή Μούσα της στήλης «WOMEN». Πρόκειται για την Tess Rose Baldwin, το μοντέλο με καταγωγή από την Καλιφόρνια, που ξέρει ακριβώς τι επιθυμείς.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tess Rose Baldwin (@tessrosebaldwin)

 

Το προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το ακολουθούν πιστά 71.300 χρήστες. Κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και αποθεωτικά σχόλια. Εκεί μέσα δε θα συναντήσεις τίποτα το επιτηδευμένο. Εξάλλου η Tess Rose δεν εκτιμά τις προσποιητές καταστάσεις και συμπεριφορές. Της αρέσει η «τσαλάκα», το κάτι pure που λείπει από τις μέρες και ειδικά από τα social media. Εκεί που όλοι δείχνουν έναν διαφορετικό εαυτό, η μελαχρινή καλλονή ρίχνει «πόρτα» σε όλα αυτά τα τετριμμένα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tess Rose Baldwin (@tessrosebaldwin)

Λατρεύει το φαγητό, τα ταξίδια και την τέχνη. Κάθε της επίσκεψη σε νέα πόλη, θα σημειωθεί από «έφοδο» σε εστιατόρια και μουσεία. Θεωρεί το γυμνό γυναικείο σώμα ως μία μορφή τέχνης και σε κάθε ευκαιρία το αναδεικνύει.

Και φυσικά δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό




Πηγή