Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η Xenia θα σου αλλάξει όλο το mindset

Οικονομολόγος, επιχειρηματίας, influencer, τα πάντα όλα.

Ενδεχομένως να έχει περάσει από το timeline σου. Να της έχεις κάνει like αβίαστα, χωρίς να χρειαστεί να μπεις στο προφίλ της. Και εκεί ξεκινάμε με το πρώτο και μεγάλο λάθος σου. Διότι η Xenia Tchoumi είναι κάτι περισσότερο από μία ακόμη influencer. Βασικά είναι μία πραγματική influencer καθώς επηρεάζει κόσμο και τον βελτιώνει.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by XENIA TCHOUMI (@xenia)

 

Έχει καταγωγή από Ρωσία και Ουκρανία, μεγάλωσε στην Ιταλία και την Ελβετία, μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες (ιταλικά, ρωσικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά), έχει πτυχίο στα οικονομικά, είναι ψηφιακός επιχειρηματίας και influencer μόδας. Δηλώνει «πολίτης του κόσμου» και της αρέσει να ψάχνει την κάθε πρόκληση. Θέλει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και επιθυμεί να βελτιώσει και σε σένα. Αυτό το διάστημα λειτουργεί ως digital πρέσβειρα σε brands μόδας, τεχνολογίας και lifestyle. Έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά όπως οι Vogue, Elle, Vanity Fair και L’Officiel.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by XENIA TCHOUMI (@xenia)

 

Πρόσφατα έδωσε 4 ομιλίες στο TEDx και μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη. Επίσης δίνει ομιλίες σε συνέδρια και πανεπιστήμια ενώ αντιπροσωπεύει τη γυναικεία ενδυνάμωση. Τέλος είναι συγγραφέας του βιβλίου  «Empower Yourself», ενός βιβλίου αυτοβοήθειας για την ανεξάρτητη σκέψη.

 




Πηγή