Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

«Θέλω να γίνομαι καλύτερη στο σεξ» – Το μοντέλο που… γυμνάζεται στο κρεβάτι

Είναι μια από τις πιο καυτές γυναίκες που κυκλοφορούν αλλά οι δηλώσεις της είναι αυτές που βάζουν ακόμα μεγαλύτερη… φωτιά.

Ένα από τα πιο σέξι μοντέλα στον πλανήτη, δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τις σεξουαλικές τις συνήθειες. Δεν έχει κανένα κόμπλεξ και παραδέχεται πως της αρέσει να της… αναλύουν τις επιδόσεις της έτσι ώστε να βελτιώνεται στο κρεβάτι και να ικανοποιεί τους συντρόφους της. Μάλιστα, πριν από ένα διάστημα είχε μιλήσει ανοικτά και για το γεγονός ότι το σεξ αποτελεί την καλύτερη γυμναστική για την ίδια, αφού όπως αποκάλυψε όποτε απέχει από αυτό τότε παρατηρεί πως το σώμα της χάνει τη γράμμωσή του!

«Πάντα ζητάω να μου κάνουν κριτική για τις επιδόσεις μου. Πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερη. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχω, να ζητάω πράγματα που μ’ αρέσουν. Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει τώρα που κάνω λιγότερο σεξ είναι ότι το σώμα μου είναι λιγότερο γραμμωμένο. Όσο περισσότερο σεξ κάνω, τόσο περισσότερο γραμμωμένα γίνονται τα χέρια μου κι η κοιλιά μου», ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες δηλώσεις της! Δείτε για ποια πρόκειται στο photostory που ακολουθεί…


Πηγή