Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Και ο Θεός έπλασε την Δάφνη

Ενός λεπτού standing ovation για το κορίτσι από την Ολλανδία.

Η ιστορία της δε διαφέρει πολύ από τις αντίστοιχες άλλων μοντέλων. Η φύση τής φέρθηκε με γενναιοδωρία, εκείνη δεν σπατάλησε την ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά και κάνει επάγγελμα το χόμπι που κάθε κορίτσι έχει ονειρευτεί σε παιδική – εφηβική ηλικία. Σε μία τέτοια ηλικία, στα 16 της, ήταν όταν ανακαλύφθηκε από μία γυναίκα στο Άμστερνταμ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daphne (@daphnegroeneveld)

Στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, η Daphne Groeneveld προσεγγίστηκε τυχαία από μία γυναίκα στον δρόμο, η οποία της πρότεινε να ασχοληθεί με το modeling. Μετά από ένα χρόνο στα… φυτώρια της μόδας, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της Vogue Γαλλίας. Έπειτα περπάτησε στην πασαρέλα του Valentino, της Chanel και της Dior στο Παρίσι ενώ η Madonna τής έκανε ιδιαίτερα μαθήματα χορού για όταν η Daphne ήταν κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της Miu Miu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daphne (@daphnegroeneveld)

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς για την ομορφιά του μοντέλου από την Ολλανδία. Ο Θεός φέρθηκε με ευγένεια και χάρη όταν την έπλασε και οι χρήστες του Instagram κάνουν standing ovation σε κάθε της post στο δημοφιλές social media.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

 




Πηγή