Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ούτε ο Τομ Κρουζ αντιστάθηκε στη γοητεία μίας Ρωσίδας

Ποια είναι η Ελσίνα Χαΐροβα που του έχει κλέψει την καρδιά;

Λένε πως οι γυναίκες στην ερωτική ζωή ενός άνδρα είναι τρεις: Ο πρώτος μεγάλος του έρωτας που τον “πληγώνει” και τον ωριμάζει, η δεύτερη γυναίκα που την παντρεύεται και δημιουργεί οικογένειά μαζί της και η τρίτη που έρχεται να τον ανανεώσει. 

Ο Tom Cruise φαίνεται πως επιβεβαιώνει το παραπάνω ρητό. Ο 61χρονος star του Hollywood είναι τρελά ερωτευμένος και η “Μούσα” του έχει καταγωγή από τη Ρωσία. Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μία γυναίκα από τη Ρωσία; Πρόκειται για τη χώρα “Μέκκα” των ανδρών καθώς από εκεί προέρχονται οι πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές, ο Tom Cruise είναι ζευγάρι με την Ελσίνα Καΐροβα. Η 36χρονη influencer είναι κόρη διακεκριμένου Ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών, του Dmitry Tsetkov. Οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Μέιφερ και η χημεία ανάμεσά τους ήταν διακριτή σε όλους όσοι ήταν στο event.

Ο λόγος που ο Tom Cruise δεν έγινε ο Iron Man του MCU είναι αυτός που υποψιάζεσαι

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline ότι το ζευγάρι έχει κάνει πλέον επίσημη τη σχέση του. «Είναι γνωστό στον κύκλο της Ελσίνα ότι αυτή και ο Τομ είναι πλέον ζευγάρι. Έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά προσέχουν πολύ να μην φωτογραφίζονται μαζί, επειδή θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή ασφαλή». Και συνέχισαν: «Ο Τομ μένει στο διαμέρισμα της Ελσίνα, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Απολαμβάνουν να κάνουν παρέα και παρά τον πλούτο τους, κάνουν πολλά από τα πράγματα που κάνουν τα… κανονικά ζευγάρια».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Ο Tom Cruise είναι ερωτευμένος αλλά σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο της Ελσίνα, θα πρέπει να είναι προσεκτικός. Μιλώντας στη MailOnline, ο Τσβέτοβ ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του ξόδεψε 10.000.000 λίρες σε ρούχα και άλλα 2.000.000 λίρες σε τσάντες κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου 11ετούς γάμου τους.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Είπε: «Ανεξάρτητα από το ποιος είναι μαζί της θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή και έχει ακριβό και πολυτελές γούστο. Ο Τομ θα πρέπει να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα»




Πηγή