Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο αυθάδης ερωτισμός της Megan Malone

Το προφίλ που έχεις ανάγκη στο timeline σου στο Instagram και δεν το ήξερες μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν αδικίες και αδικίες στο Instagram. Μία από αυτές τις αδικίες είναι οι followers σε κάτι «διαμαντάκια» που κανείς δεν τα γνωρίζει. Ανήκουν σε μοντέλα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, που αν δούλευαν σωστά και με συνέπεια το δημοφιλές social media, τώρα θα μετρούσαν πάνω από εκατομμύριο ακόλουθους. Ωστόσο επιλέγουν να μην προκαλέσουν και να αφήσουν τον αλγόριθμο να κάνει τη δουλειά του.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Malone (@meowgann)

 

Όπως για παράδειγμα η Megan Malone. Μεγαλωμένη στη Βοστώνη, το μελαχρινό μοντέλο με τα εξωτικά χαρακτηριστικά μετράει 15.900 followers. Λίγοι και καλοί στο προφίλ της Megan, το οποίο εμείς σκοπεύουμε να κάνουμε πιο διάσημο.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Malone (@meowgann)

 

Η Megan ζει και αναπνέει για το modelling. Αλλά όταν κλείνουν τα φώτα της κάμερας, τότε καταπιάνεται με άλλες ασχολίες. Λατρεύει το μπάσκετ και είναι φανατική οπαδός των Boston Celtics. Της αρέσει το junk food, οπότε καλό είναι να γνωρίζεις πως θα εκτιμήσει περισσότερο ένα ραντεβού με burger και τηγανητές πατάτες, από ένα «καλό» εστιατόριο. Και όταν λέμε για junk food, τότε μία βόλτα στην Ελλάδα είναι επιβεβλημένη για την Megan. Να μάθει τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία, σουβλάκι και καλοκαίρι στις Κυκλάδες.

Περισσότερα στην gallery.

 




Πηγή