Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πέντε κλασικά αντρικά ψέματα που όλες πιστεύουμε γιατί… μας συμφέρει

Μπορεί να συνηθίζουμε να λέμε ότι η ειλικρίνεια είναι το παν και ότι σε μία σχέση θα πρέπει να λέμε πάντα την αλήθεια, αλλά καλώς ή κακώς εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο περίεργα πλάσματα, με αποτέλεσμα μερικές φορές να το τραβάει ο οργανισμός μας το ψέμα.

Με λίγα λόγια φίλε μου, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες φράσεις, τις οποίες μπορείς να πεις, να είναι ψέμα, εμείς να το συνειδητοποιούμε ότι είναι, αλλά να κάνουμε την πάπια γιατί πολύ απλά θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι μας. Προσοχή: Για ευνόητους λόγους το «όχι δεν έχεις παχύνει» δε θα παίξει γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές.

1. Δεν έχω κάνει σεξ με την κολλητή μου: Το ξέρουμε ότι έχεις κάνει. Αλήθεια. Ακόμα κι αν η κολλητή σου δεν είναι του γούστου σου, σίγουρα κάποια στιγμή όταν ήσασταν φοιτητές έπειτα από ένα μεθύσι έχετε κάνει σεξ, και ίσως και παραπάνω από μία φορές. Δεν το συζητάμε φυσικά στην περίπτωση που η φίλη σου είναι θεά, οπότε και θεωρούμε δεδομένο ότι σίγουρα έχετε κάνει κάτι. Βασικά έχουμε την εντύπωση ότι αποκαλείς κολλητές όσες γυναίκες γουστάρεις αλλά δεν μπορείς να έχεις.

2. Δεν σε θέλω μόνο για σεξ: Και μόνο που το λες πάει να πει ότι έχει περάσει από το μυαλό σου οπότε προσπαθείς να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια, κι εμείς τη δεχόμαστε και μάλιστα αδιαμαρτύρητα. Προφανώς και όλοι οι άντρες έχουν ως πρωταρχικό στόχο το σεξ και απλά στη συνέχεια, κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν. Και προφανώς και πείθουμε τον εαυτό μας ότι λες αλήθεια, γιατί κατά βάθος εκείνη την ώρα θέλουμε απλά να κάνουμε σεξ. Τα προβλήματα έρχονται μετά.

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3. Θέλω χρόνο: Ποιος άντρας ερωτευμένος και καψούρης χρειάζεται χρόνο; Μήπως κανένας; Όταν λοιπόν ξεστομίζεις κάτι τέτοιο, ξέρουμε εκ των προτέρων ότι έχεις βαρεθεί και θέλεις να ψαχτείς μήπως βρεις κάτι καλύτερο. Αν τελικά δε βρεις, επιστρέφεις, και όλα καλά. Το λάθος της υπόθεσης είναι εμείς που σε περιμένουμε. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

4. Δεν με έχει κάνει άλλη να αισθανθώ έτσι: Ε προφανώς και σε έχει κάνει, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης θέλεις να είσαι πιο γλυκούλης και τρυφερούλης. Ξέρουμε ότι δεν το εννοείς, αλλά κι αυτή η μόνιμη αμφιβολία μας κουράζει. Να ξέρεις ότι είναι δική μας επιλογή το αν θα σε πιστέψουμε ή όχι. Για να μη νομίζεις ότι έχεις καταφέρει να μας ξεγελάσεις.

5. Δεν είμαι σε φάση σχέσης: Καλέ ναι το ξέρουμε. Απλά υπάρχει πολύ σημαντική πιθανότητα να απορρίψεις εμάς, με αυτή τη δικαιολογία, και τελικά 10 μέρες μετά να τα φτιάξεις με μία άλλη. Ναι προφανώς και δεν ήταν αλήθεια όλο αυτό, αλλά το προτιμάμε από το «δε σε θέλω».

Διαβάστε επίσης:

Η πιο καυτή δημοσιογράφος είναι εδώ!

Ελληνίδα τραγουδίστρια μας βάζει φωτιές

Η πιο καυτή… πίτσα. Έτσι την σερβίρει και προκαλεί!

Η πίσω όψη που θέλεις να δεις!


Πηγή