Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ποτέ και κανείς δε βαρέθηκε ακόμη μία φωτογραφία της Salma Hayek με μαγιό

Στα 56 της εμφανίζεται πιο «μάχιμη» από ποτέ. Ευχαριστούμε Salma, ευχαριστούμε Instagram.

Οτιδήποτε κι αν κάνεις αυτή τη στιγμή, αποκλείεται να είναι πιο ευχάριστο από αυτό που θα σου πούμε. Ή καλύτερα από αυτό που θα σου δείξουμε. Και γι’ αυτό ευθύνεται η Salma Hayek. Η 56χρονη star από το Μεξικό που έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει όλα τα κλισέ που την ακολουθούν. Με αφορμή την «National Bikini Day», η σεξοβόμβα των 157 εκατοστών (πηγαίντε με ψηλές εσείς) διέλυσε τον αλγόριθμο του Instagram και έπαιξε όσο καμία άλλη με τη φαντασία και τα ανδρικά ένστικτά μας.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

«Μπορείς να το πιστέψεις ότι το bikini έγινε 77 ετών; Ελπίζω να μην το απαγορεύσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, σε περίπτωση που δεν την παρατήρησες. Όχι την Salma, τη λεζάντα.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

Η κυρία Hayek είναι μία γυναίκα που αγαπάει το σώμα της και έχει αγκαλιάσει τη σεξουαλικότητά της. Δεν αποβάλλει κάθε πουριτανισμό από πάνω της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μία γοητευτική γυναίκα που της αρέσει να είναι ποθητή και δεν αισθάνεται άσχημα με αυτό. Σε μία εποχή που όλοι κριτικάρουν, η Salma αδιαφορεί για τα σχόλια και έχει χαράξει το δικό της δρόμο.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 

Μέχρι πού θα φτάσει; Κανείς δεν ξέρει πέρα από την ίδια. Ας μην κάνουμε μακροχρόνια σχέδια και απλώς ας περιμένουμε την επόμενη selfie. Με ή χωρίς μπικίνι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ή μήπως έχει;




Πηγή