Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σάλος με Χεσέ Ροντρίγκεθ: Η σύζυγός του τον έπιασε στα… πράσα με την ερωμένη του

Την χειρότερη περίοδο της ζωής του περνάει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος εκτός από τα επαγγελματικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και ένα ερωτικό σκάνδαλο, καθώς η σύζυγος του τον έπιασε στα «πράσα» με τη γυναίκα πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ξόδεψε 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Χεσέ Ροντρίγκεθ και με τίποτα δε φανταζόταν πως σήμερα θα… κλαίει τα λεφτά που έβγαλε από τα ταμεία της.

Ο Ισπανός άσος φεύγοντας τότε από την Μαδρίτη πήρε μαζί του φυσικά και την εντυπωσιακή σύζυγό του Άουρα Ρουίθ με την οποία πέρασαν δυνατή κρίση στη σχέση τους πριν δύο χρόνια. Η μελαχρινή τηλεπερσόνα κατηγόρησε τον Χεσέ Ροντρίγκες πως την απατούσε πως και δε νοιαζόταν για το παιδί τους που γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Μετά από καιρό υπήρξε επανασύνδεση για το ζευγάρι αλλά ο Χεσέ Ροντίγκεθ φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Άουρα Ρούιθ έπιασε τον ποδοσφαιριστή με την Ρόσιο Αμάρ. Πρόκειται για ένα μοντέλο που γνώρισε από τον πρώην συμπαίκτη του στην ομάδα νέων της Ρεάλ, Κρίστιαν Σεντρές με τον οποίο η Αμάρ έχει ένα παιδί.

Μάλιστα, διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο η Άουρα βρίσκεται έξω από το σπίτι του Χεσέ και σε έξαλλη κατάσταση χτυπάει με μανία την μπαλκονόπορτα για να της ανοίξει ο σύντροφός της, ενώ μέσα βρισκόταν η Αμάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο Blogs.gossip-tv.gr


Πηγή