Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Το ατελείωτο καλοκαίρι της Jessica Enqvist

Ίσως πρόκειται για την ομορφότερη γυναίκα εκεί έξω. Καιρός να την ακολουθήσεις.

Μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά και βλέπει τον κόσμο από τα 178 εκατοστά. Υπάρχει ιδανικότερος συνδυασμός ώστε να ερωτευτείς μία γυναίκα; Ρητορικό το ερώτημα καθώς η απάντηση είναι καταφατική. Η Jessica Enqvist είναι εκείνο το όνειρο κάθε άνδρα όσον αφορά τον άνθρωπο που θέλει να βλέπει δίπλα του όταν ξυπνάει το πρωί.

Αλλά εκτός από αυτό αποτελεί το επόμενο μεγάλο όνομα του modeling. Οι αναλογίες της είναι εκπληκτικές ενώ το αγγελικό πρόσωπό της, το χρειάζεται κάθε brand για να διαφημίσει τα προϊόντά του. Η καλλονή από την Γερμανία λατρεύει το modeling, τα ταξίδια, το καλοκαίρι και φυσικά την Ελλάδα. Έχει επισκεφτεί την χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές της και φυσικά πέρασε μία βόλτα από τη Μύκονο.

Η Amalie Olufsen παίζει μεγάλη «μπάλα» στην οθόνη σου

Στο portfolio της έχει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη ενώ το Instagram της αποτελεί πόλο έλξης για κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του. Μπορεί να μετράει μόλις 20.000 followers αλλά τώρα είναι η αρχή. Στη θέση του θα την είχα ακολουθήσει ήδη γιατί όσο λιγότεροι οι followers, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες για το δικό της follow back. Και αν δει ότι διακοπάρεις κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, τότε ίσως βρίσκεσαι πιο κοντά την επιτυχία.

 


Πηγή