Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το Sports Illustrated Swimsuit Edition για το 2023 είναι εδώ

Και κάπως έτσι η βαρετή Τρίτη έγινε καλύτερη.

Με τα αντρικά περιοδικά να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, δεν μας έχουν μείνει και πολλές χαρές όσον αφορά τον συνδυασμό υπέροχη γυναίκα-υπέροχη φωτογράφηση. Το Sports Illustrated Swimsuit Edition κρατάει ψηλά ακόμα αυτή τη σημαία και μάλιστα στα τελευταία χρόνια έχει εξελίξει και τη νοοτροπία γύρω από το θέμα, φωτογραφίζοντας όχι μόνο μοντέλα αλλά επιδραστικές γυναίκες από όλο τον κόσμο.

Στο φετινό τεύχος, το περιοδικό έχει κρατήσει το στοιχείο των πολλαπλών εξωφύλλων, όπου συμμετέχει και η 81 ετών επιχειρηματίας και περσόνα της τηλεόρασης, Martha Stewart. Tα υπόλοιπα τρία περιλαμβάνουν την αγαπημένη σε όλους Megan Fox και τις Brooks Nader και Kim Petras.

 

 

Όπως και κάθε χρόνο, οι φωτογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη του κόσμου και τα κορίτσια που συμμετείχαν είναι τα παρακάτω: Camille Kostek, Christen Harper, Duckie Thot, Georgina Burke, Hailey Clauson, Jasmine Sanders, Kamie Crawford, Katie Austin, Leyna Bloom, Lorena Durán, Marquita Pring, Olivia Ponton και Yumi Nu. Επίσης οι πρωτοεμφανιζόμενες Ellie Thumann, Jennifer Atilémile, Lauren Chan, Madisin Rian, Mady Dewey, Melissa Wood-Tepperberg. Μαζέψαμε ένα ποτ-πουρί φωτογραφιών για να πάρεις μία ιδέα. 

 

 

Το τεύχος βγαίνει στις 18 Μαΐου, αλλά μπορείς να ρίξεις μία αναλυτική ματιά στην ιστοσελίδα του περιοδικού.


Πηγή