Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Τσίτα τα γκάζια με την Nicoletta Larini

Το μοντέλο και reality star από την Ιταλία πατάει το γκάζι του ερωτισμού και του πάθους.

Τα «ψαράκια» είναι δύσκολο ζώδιο για να τα κατανοήσεις. Δεν είναι τυχαίο πως οι πρώην τα μισούνε. Δεν φταίνε αυτά που γεννήθηκαν ευαίσθητα, ευέλικτα και ξενερώνουν εύκολα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Nicoletta Larini. Γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1994 και βγάζει το ψωμάκι της από το modeling και ως σχεδιάστρια μόδας με το δικό της brand ρούχων «NL Fashionwear». Η Nicoletta είναι κόρη του πιλότου της f1, Nicola Larini, και δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Stefano Bettarini.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NICOLETTA LARINI (@nicolettalarini)

 

Έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Nότιγχαμ αλλά την κέρδισε ο φακός. Η τηλεόραση και τα social media είναι ο δικός της εθισμός και αφού βλέπει πως βγάζει περισσότερα χρήματα γιατί να μην κάνει το χόμπι της επάγγελμα; Ένα χόμπι που το απολαμβάνουν περισσότεροι από 300.000 χρήστες στο Instagram, στους οποίους δεν τσιγκουνεύεται.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NICOLETTA LARINI (@nicolettalarini)

 

Βομβαρδίζει το προφίλ της με φωτογραφίες όπου φοράει κάθε λογής μαγιό και φυσικά τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή. Οι λόγοι; Θα τους βρεις όλους στην παρακάτω gallery.

 




Πηγή