Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Φιλοσοφικές περιπλανήσεις με την Megan Marx

Βάλε ένα ποτήρι κρασί και κάτσε δίπλα της στην πισίνα να σου πει την ιστορία της.

Υπάρχει κάτι το ερωτεύσιμο στους ανθρώπους που καταπιάνονται με πολλά πράγματα. Που δεν είναι μονοθεματικοί, που προσπαθούν να τρυπήσουν το ταβάνι τους, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Δύσκολα μπορείς να τους τοποθετήσεις σ’ ένα συγκεκριμένο κουτάκι. Σπάνε τα ταμπού και γίνονται η πιο βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού τους.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Marx (@megan.leto.marx)

 

Αυτούς τους ανθρώπους τους θέλεις δίπλα σου. Είτε ως συντρόφους, είτε ως φίλους σου. Σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, σου αλλάζουν το mindset. Όπως συμβαίνει με την περίπτωση της Megan Marx. Το μοντέλο από την Αυστραλία που κυριαρχεί στον αλγόριθμο του Instagram. Τον κάνει ό,τι θέλει και μ’ έναν περίεργο τρόπο εμφανίζεται μπροστά σου ακόμη κι αν δεν την ακολουθείς.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Marx (@megan.leto.marx)

 

Η Megan δεν είναι η κλασσική influencer. Είναι μία γυναίκα που επιθυμεί να ρουφήξει τη ζωή μέχρι το μεδούλι. Της αρέσει η πολυτέλεια αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αρνηθεί και διακοπές σε camping. Η περιπέτεια κυλάει στο αίμα της και αναζητά άτομα που μπορεί να συζητήσει μαζί τους με τις ώρες.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Marx (@megan.leto.marx)

 

Λατρεύει τη φιλοσοφία, τα ταξίδια, την τέχνη, τις μηχανές και τώρα τελευταία έβαλε στο ρεπερτόριό της την κατάδυση. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 157.000 χρήστες και μία κατάδυση στην παρακάτω gallery κρίνεται επιβεβλημένη.

 




Πηγή