Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ψηνόμαστε να δούμε την Dua Lipa ως την επόμενη Supergirl

Οι φήμες έχουν φουντώσει, η 28χρονη τραγουδίστρια είναι fan του Superman αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Dua Lipa βρίσκεται στα καλύτερά της. Καλπάζει από τη μία επιτυχία στην άλλη, όλοι ασχολούνται με την περίπτωσή της και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει. Εξάλλου το αξίζει. Οι χρήστες στα social media αρέσκονται στο να ασχολούνται μαζί της και αυτό το συνεχόμενο hype φέρνει όλο και περισσότερες φήμες. 

Η τελευταία φήμη την θέλει να φαντάζει ως φαβορί για να φορέσει την κάπα του Supergirl για την επερχόμενη ταινία του James Gunn “Superman: Legacy”. Ωστόσο από τη φήμη στην πραγματικότητα, η απόσταση δεν είναι απλώς ένα τσιγάρο δρόμος. 

 

 

Η δημιουργός της επιτυχίας του Dance the Night έχει αποκαλύψει την αγάπη της για τον χαρακτήρα του Superman, λέγοντας ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια από μικρό παιδί και θέλει να δημιουργήσει ένα τέλειο τραγούδι που να αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά του. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει και κάποια συμφωνία. Ούτε η τραγουδίστρια, ούτε τα DC Studios έχουν ανακοινώσει το παραμικρό για συμφωνία ενώ ο James Gunn δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο ρόλο της σε συνεντεύξεις ή στα social media.

 

 

Όταν πρόκειται για πολυαναμενόμενα έργα από το σύμπαν της DC, οι φήμες μπορούν να εξαπλωθούν αστραπιαία. Και όσο και να θέλουμε να την δούμε σε έναν τέτοιο ρόλο, ίσως η πραγματικότητα να είναι δυσάρεστα διαφορετική.


Πηγή