Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Dua Lipa γύρνα πίσω στο Instagram ή έστω τηλεφώνα

Έχει διαγράψει όλα τα posts από το προφίλ της και ξεκάθαρα κάτι ετοιμάζει.

Κάποιοι θα πουν ότι είναι υπερεκτιμημένη αναφορικά με τη μουσική της, κάποιοι άλλοι θα ισχυριστούν το αντίθετο. Όπως και να ΄χει, δύο πράγματα οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε. Πρώτον έχει ένα εξαιρετικό τμήμα marketing γύρω της και δεύτερον είναι η πιο καυτή γυναίκα της showbiz. Η Dua Lipa δεν είναι icon, ενδεχομένως να μη γίνει και ποτέ αλλά είναι μία γυναίκα που δε θα περάσει ποτέ απαρατήρητη.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dua Lipa || Fan Account ? (@angelduaaa)

 

Όπως απαρατήρητο δεν πέρασε και το γεγονός πως η Βρετανίδα star τις τελευταίες ημέρες αποφάσισε να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το προφίλ της στο Instagram. Ποια είναι η εξήγηση που δίνουν οι fans πίσω από αυτήν την απόφαση; Το γεγονός πως το τρίτο άλμπουμ της τραγουδίστριας κυκλοφορεί σύντομα και έτσι η ίδια θέλησε να δώσει έμφαση στη μουσική της μέσω της παρουσίας της στα socia media. Ειδικά αυτή τη φορά, το άλμπουμ της μας έχει εξάψει την περιέργεια, καθώς μεταξύ άλλων η Dua Lipa συνεργάστηκε στο στούντιο με τον Kevin Parker της διάσημης αυστραλιανής μπάντας Tame Impala.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dua Lipa || Fan Account ? (@angelduaaa)

 

Σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο, «το άλμπουμ είναι διαφορετικό – είναι και πάλι ποπ, αλλά έχει διαφορές από άποψης ήχου και ενυπάρχει ένας λυρισμός σε αυτό». Η ίδια είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα απογοητεύσει τους φαν της, καθώς δεν θα πρόκειται να απαρνηθεί την ποπ μουσική, τουλάχιστον σε αυτό το άλμπουμ.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dua Lipa || Fan Account ? (@angelduaaa)

 

Δεν είναι η πρώτη που ακολουθείται η τακτική της διαγραφής των αναρτήσεων από το Instagram προκειμένου να δοθεί έμφαση σε μία νέα καμπάνια προώθησης. Το έχει κάνει στο παρελθόν και η Jennifer Lopez. Το μοναδικό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε στωικά το επόμενο χτύπημα της Dua. Γιατί και το αξίζουμε και το έχουμε ανάγκη οι 89.000.000 followers της.




Πηγή