Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Friends with benefits; Σίγουρα από αυτές τις 5 γυναίκες δε θα «φας πόρτα»!

Ω ναι! Υπάρχουν και αυτές που προτιμούν να έχουν έναν φίλο… εύκαιρο για σεξ παρά σχέση!

Φίλε μου, καλά διαβάζεις! Υπάρχουν και γυναίκες που προτιμούν να έχουν έναν φίλο… εύκαιρο για σεξ, παρά γάμους και δεσμεύσεις. Η κάθε μια ενδεχομένως να έχει τους δικούς της λόγους, όπως θα διαβάσεις παρακάτω, πάντως, είτε προσωρινά είτε συνειδητά, επιλέγουν αυτήν την ιδιαίτερη… φιλική σχέση!

Οπότε, αν είσαι στο ίδιο mood, σε παραπέμπουμε στις κατάλληλες! Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Δίδυμος

Πρώτη και καλύτερη η Διδυμίνα, που ενδεχομένως να ήταν και λίγο πιωμένη και να της έτυχε. Ενέδωσε κι αυτή, κάλυψε την περιέργειά της και ίσως στην πορεία να έγινε και θερμή οπαδός, αφού έχει ελευθερία κινήσεων. Σε τέτοια τύπου σχέση μάλλον νιώθει πιο άνετα και όποτε αισθανθεί μοναξιά, αρκεί ένα τηλέφωνο. Επιπλέον, γλιτώνει έλεγχο, ζήλια, αποκλειστικότητα, καλύπτει και τις σεξουαλικές της ανάγκες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τώρα, αν είναι στα κέφια της, μπορεί να μην έχει μόνο έναν φίλο ή να τους εναλλάσσει, ανάλογα με το συναίσθημα της στιγμής.

Τοξότης

Και της Τοξοτίνας μπορεί να της έτυχε, ένα βράδυ που ‘βρεχε μονότονα και γιατί να πει «όχι» κιόλας; Μην δεν τον ξέρει τον άνθρωπο ή είχε τίποτα να χάσει; Μπορεί να αισθάνθηκε αμήχανα την επόμενη, ξυπνώντας αγκαλιά με τον φίλο της, αλλά το ξεπέρασε εύκολα με τη… δεύτερη φορά. Άλλωστε, από τη στιγμή που είναι ειλικρινής μέχρι αηδίας, θα φροντίσει να του ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είναι μόνο σεξ και να μην περιμένει κάτι άλλο από αυτήν γιατί δεν αντέχει περιορισμούς κι απαγορεύσεις ή γιατί περνάει τη φάση «όπου μέρα της και νύχτα της».

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!




Πηγή