Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Isabel Haugseng Johansen: Όλος ο πλανήτης (παρα)μιλάει για την κοπέλα του Haaland

Η γνωριμία τους από μικρή ηλικία, η κοινή αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και το χαμηλό προφίλ.

Από το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να αισθάνεται ως ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη. Έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τη Μάντσεστερ Σίτι και αποτελεί τον καλύτερο στράικερ στον κόσμο. Ο 22χρονος που βλέπει τον κόσμο από τα 194 εκατοστά ζει το απόλυτο όνειρο. Κατέκτησε το πιο βαρύτιμο τρόπαιο και καταπίνει τα ρεκόρ όπως το Pac Man τις τελίτσες. Το μέλλον του ανήκει και θέλει να το μοιραστεί με την Isabel Haugseng Johansen. Την 18χρονη κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά και η γνωριμία τους αναδεικνύει το πόσο υπέροχος τύπος είναι ο κύριος Χάαλαντ.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabel Haugseng Johansen (@isabelhaugsengj)

 

Η γνωριμία στο Μπρίνε και ο μεγάλος έρωτας

Ο πρώτος και μεγάλος έρωτας στη ζωή του Χάαλαντ είναι το ποδόσφαιρο. Η αγάπη του με την στρογγυλή θεά είναι παθολογική. Η πρώτη του επαφή με την μπάλα, σε ηλικία 5 ετών, ήταν στο Μπρίνε της Νορβηγίας και συγκεκριμένα στον τοπικό σύλλογο της πόλης. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή στη Μόλντε. Με την Isabel γνωρίστηκαν στον Μπρίνε την περίοδο που εκείνη δούλευε part-time σ’ ένα κατάστημα ρούχων. Μεγάλωσαν μαζί στην ακαδημία του συλλόγου αλλά το ρομάντσο τους ξεκίνησε όταν ο superstar «μάτωνε» τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα της Dortmund.

 

 

Σύμφωνα με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι, «ο Erling έχει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο στα πόδια του. Οι γυναίκες είναι λογικό να κάνουν ουρά ώστε να είναι στο πλευρό του. Ωστόσο είναι αρκετά λογικός και δεν προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως έχει επιλέξει μία γυναίκα από την πόλη του, με την οποία γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Θέλει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του γιατί δε θέλει να αποσπάται από το ποδόσφαιρο».

Ποια είναι η «άγνωστη» Isabel Haugseng Johansen;

Η Isabel έχει την ίδια αγάπη για το ποδόσφαιρο. Είναι μέλος της πρώτης ομάδας της Μπρίνε και είναι αρκετά δημοφιλής στην πόλη για την προσωπικότητα και την ομορφιά της. Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 2004 και λατρεύει τα ζώα. Δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή. Δεν έχει Instagram account, παρά μόνο fan pages, και όπως ακριβώς ο Haaland δε θέλει να αποσπάται η προσοχή της από το ποδόσφαιρο και τη δουλειά της.

 




Πηγή