Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Lais Ribeiro θα είσαι για πάντα το διαχρονικό crush μας

Το μοντέλο από τη Βραζιλία επιστρέφει ποζάροντας στον φακό του Cameron Hammond.

Η Lais Ribeiro μπορεί να αισθάνεται ευλογημένη με τα όσα έχει πετύχει στη ζωή της. Πριν ασχοληθεί με το modeling, ήθελε να γίνει νοσοκόμα. Ωστόσο τα σχέδια που είχε η ζωή για εκείνη ήταν τελείως διαφορετικά. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Alexander, άκουσε τη συμβουλή ενός φίλου της και άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο στην Βραζιλία. Οι εκρηκτικές αναλογίες της ήταν το διαβατήριο για να περπατήσει στις μεγάλες διεθνείς πασαρέλες.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lais Ribeiro (@laisribeiro)

 

Σχεδιαστές και brands όπως οι Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, DKNY, Dior , Roberto Cavalli, Moschino, Balmain, Jean Paul Gaulthier, Elie Saab, Alexander Wang, Guy Laroche και Marc Jacobs έστρωσαν κόκκινο χαλί για τα μάτια και τα πόδια της. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η φήμη της εκτοξεύθηκε και έγινε «Άγγελος» της Victoria’s Secret.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lais Ribeiro (@laisribeiro)

 

Σήμερα θα την δεις να απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς της. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 3.200.000 χρήστες, αριθμός που δε μας προκαλεί εντύπωση. Συνεχίζει τη δουλειά της στον χώρο του modeling αλλά πλέον είναι πιο επιλεκτική. Όπως για παράδειγμα η τελευταία της συνεργασία με τον φωτογράφο της καρδιάς μας, Cameron Hammond. Τον καλλιτέχνη που ξέρει όσο λίγοι να παίζουν με το καλοκαιρινό φως και κάθε του κλικ αποτελεί ωδή στον αισθησιασμό και στη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Αμφιβάλλεις; Τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery.

 




Πηγή