Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

On Air οργασμός – Ποια ήταν η καλύτερη; (videos+photos+poll)

Παπούλια, Σολωμού, Χαραλαμπίδου, Φουρέιρα ή Κρεμλίδου;

Δεν ήταν η πρώτη φορά που στην ελληνική τηλεόραση είδαμε κάποια γνωστή περσόνα της show biz να προσποιείται οργασμό για το χατίρι μιας εκπομπής. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν αυτό της Έλενας Κρεμλίδου, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν οι «Μύγες» την πέρασαν… από ανάκριση.

Από την ίδια διαδικασία είχε περάσει πριν από λίγο καιρό και η Ελένη Φουρέιρα, βάζοντας… φωτιά στις τηλεοράσεις. Αξέχαστος μας έχει μείνει και ο on air οργασμός της Μάγκυς Χαραλαμπίδου σε εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη, όπως και αυτός της Μαρίας Σολωμού σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα και ο all time classic… οργασμός της «Μαρίνας Κουντουράτου» στο σίριαλ «Δυο Ξένοι», με την Εβελίνα Παπούλια να δίνει ρέστα.

Ποια ήταν όμως η καλύτερη; Σας δίνουμε την ευκαιρία να δείτε ξανά όλους τους on air οργασμούς που έχουν μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τις σέξι γυναίκες που μας… απογείωσαν και να ψηφίσετε ποια θεωρείται πως πέτυχε καλύτερα τον… οργασμό!


Πηγή