Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

One night stand! Ο απόλυτος οδηγός για να το κάνεις καλά!

Ένα μικρό savoir vivre για να μην σε βρίζει στις φίλες της την επόμενη μέρα

Διανύεις ακόμα την περίοδο της ζωής σου που τα one night stands σε γεμίζει; Απολαμβάνεις τις περιστασιακές στιγμές απόλυτης ηδονής με γυναίκες που βρίσκεις ενδιαφέρουσες αλλά μετά το σεξ θέλεις να αράξεις μόνο σου στην κρεβατάρα σου;

Δεν θες να μπεις σε σχέση, αλλά ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα την αποπλανήσεις στον καναπέ σου; Κανένα πρόβλημα! Το μόνο που θα σου πω είναι αφού το κάνεις που το κάνεις βρε, αγόρι μου τουλάχιστον κάνε το καλά (και όπου καλά εννοούμε κομψά)!

Οι γυναίκες είναι ευαίσθητες ψυχές (εσύ δεν το καταλαβαίνεις) και πρέπει να συμπεριφερθείς με το πρέπον επίπεδο… Απέφυγε τα 6 ΜΗΝ που ακολουθούν για να μην σε βρίσει μετά τον οργασμό!

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

ΜΗΝ γίνεις ο άντρας που οι γυναίκες μισούν. Ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να την ξαναδείς, αντιμετώπισέ την με σεβασμό. Τα onenightstands είναι μια απολαυστική εμπειρία και όχι αναφαίρετο δικαίωμα σου που μπορείς να κάνεις ότι θες.

ΜΗΝ γίνεσαι πιεστικός. Μην προσπαθήσεις να την αποπλανήσεις και να την ρίξεις στο κρεβάτι σου με λόγια και μικρά ψεματάκια για να πετύχεις τον στόχο σου.  Το να την ρωτήσεις δύο και τρεις φορές αν θέλει να ανέβεις σπίτι της δείχνει ενοχλητικό και απεγνωσμένο. Το όχι είναι όχι. Τελεία. 

ΜΗΝ περιμένεις να της πεις πως δεν θες σχέση και δεσμεύσεις αφού την καλέσεις στο εργένικο διαμερισματάκι σου και αφού τις δείξεις τις ικανότητες σου ως εραστής. Δεν είναι δίκαιο για εκείνη. Δώσε της την επιλογή να διαλέξει αν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου με όλες τις συνθήκες φανερές.

ΜΗΝ βρεις κάποια φτηνή δικαιολογία για να την διώξεις από το σπίτι σου μόλις τελειώσει η συνεύρεσή σας. «Πρέπει να πάω στη μαμά μου πρωί πρωί για φαγητό». Όχι μόνο ακούγεται ψέμα, αλλά είναι και χαζό ψέμα. Βρες κάτι έξυπνο ή απλά κάνε την υποχώρηση και μην βιαστείς να την διώξεις.

ΜΗΝ δίνεις υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσεις. Μην εμφανιστείς αρχικά σαν τον ερωτοχτυπημένο ιππότη που θα επιδιώξει επικοινωνία και καρδούλες και φιλάκια ενώ την επόμενη μέρα σε ψάχνει σαν τρελή στο AmberAlert. Μην την αφήσεις να πιστεύει πως την επόμενη μέρα θα πάτε για καφέ ενώ δεν έχεις καμία διάθεση να το κάνεις. Ξέρεις τον τρόπο να ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου!

ΜΗΝ παρασυρθείς από τη στιγμή και ξεχάσεις στο τζιν σου το κουτάκι με τα προφυλακτικά. Κυκλοφορούν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και επιπλέον δεν θες στη ζωή σου μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη…

Τα εμπέδωσες φίλε αναγνώστη;


Πηγή