Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Purnell Ella, μας έχει πιάσει τρέλα

Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι το celebrity crush σου και δεν το ξέρεις ακόμη.

Ξέρεις τι χρειάστηκε η Ella Purnell για να εκτοξεύσει τη φήμη της; Ένα υποτιθέμενο σενάριο πως είναι ζευγάρι με τον Brad Pitt. Ποτέ δε μάθαμε αν είναι αλήθεια, από το περιβάλλον της διαψεύστηκε, ωστόσο ήταν αρκετό για να ασχοληθεί το κοινό με την περίπτωσή της. Ωστόσο, προφανώς, αυτό δεν της αξίζει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell)

Διότι η Ella Purnell είναι ταλαντούχα. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της από τη σειρά Sweetbitter σε ηλικία 21 ετών και στο τηλεοπτικό θρίλερ Yellowjackets τρία χρόνια αργότερα. Στο σήμερα ετοιμάζεται να κατακτήσει και τους λάτρεις του gaming. Θα συμμετάσχει στη σειρά Fallout που είναι εμπνευσμένη από video game και ήδη μετράμε αντίστροφα για την πρώτη προβολή.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell)

Η Βρετανίδα ηθοποιός από το 2019 έχει μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles και η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή. Δεν την ενδιαφέρει να πουλήσει κάτι gossip, μιλάει μέσα από τη δουλειά της. Το κουτσομπολιό δεν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς της και το αποφεύγει. Είναι αυτό γοητευτικό; Ξεκάθαρα. Θα γίνει το επόμενο celebrity crush σου; Αυτό, νομίζουμε, έχει συμβεί ήδη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell)

Περισσότερα στην gallery.

 




Πηγή