Τρίτη , 3 Οκτώβριος 2023

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα μπαίνει και αναστατώνει τους άνδρες (photos+video)

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα είναι η νέα παίκτρια του παιχνιδιού.

Νέα… ενίσχυση για τους «Κόκκινους», καθώς στο παιχνίδι μπαίνει η δυναμική μελαχρινή καλλονή, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα της στα αγωνίσματα, μια και οι γυναίκες των «Μπλε» δείχνουν να τα πηγαίνουν καλύτερα στην… αρένα, προσφέροντας πολλούς πόντους στην ομάδα τους. Άλλωστε, μέχρι στιγμής, το σερί των «Μπλε» εναντίον των «Κόκκινων» φτάνει στο 8-0, ένα από τα μεγαλύτερα σ’ όλον τον κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμα… ενίσχυση της ομάδας των «Κόκκινων» και για τον λόγο αυτό, έβαλε στο παιχνίδι την Καρολίνα Καλύβα. Μάλιστα, η παίκτρια θα κάνει την εμφάνισή της στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/02) στο Survivor. Από την πρώτη στιγμή, άπαντες θα διαπιστώσουν πως πρόκειται για μία γυναίκα που έχει σχέση με την γυμναστική, καθώς το κορμί της είναι… φέτες.

Η μελαχρινή καλλονή είναι από το Λουτράκι και ειδικεύεται στην pilates. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από τα πρώτα πλάνα η Καρολίνα Καλύβα αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και κυρίως τα ανδρικά, ενώ αν κάποιος δει τις φωτογραφίες της στα social media υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να… κολλήσει μαζί της.

Δείτε στην gallery…


Πηγή