Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Sydney Sweeney με διαφορά στήθους στις Αμερικανικές εκλογές

Δεν θα κατέβει για Πλανητάρχης αλλά χωρίς να το θέλει την έχουν τοποθετήσει ήδη στο πολιτικό εδώλιο. Εμείς πάντως θα ψηφίζαμε αν το σκεφτόταν.

Σαν να μας άκουσαν στις ΗΠΑ ότι βάλαμε κάποια από πάνω από την Sydney Sweeney -για ένα βράδυ μόνο την Elsa Bataky- και η 26χρονη Αμερικανίδα βρήκε ξανά τρόπο να κερδίσει την προσοχή μας. Όχι ότι χρειάζεται κανείς ειδική περίσταση να μιλήσει για την φλογερή ηθοποιό, η οποία σπάει τα κοντέρ σε κάθε αναζήτηση.

Της λείπει κάτι άλλωστε;

Πρόσωπο φλογερό, δέρμα άψογο και όπως υποστηρίζει όλος ο αμερικάνικος (και παγκόσμιος) μηχανισμός, ένα στήθος υπερ-ατού! Το δείχνει άλλωστε σε κάθε της κίνηση και δεν διστάζει να αστειευτεί μάλιστα για αυτό.

 

 

Μόνο που το θέμα της Sweeney με το στήθος έχει πάρει πολιτική διάσταση τελευταία. Όπως γράφτηκε σε ένα άρθρο του περιοδικού Slate, η Sydney Sweeney έχει διχάσει τον κόσμο και την μάχη μεταξύ της woke και anti-woke κοινότητας.

«Υπάρχουν πολλές όμορφες λευκές γυναίκες με μεγάλο στήθος, όπως η Kate Upton, η Blake Lively, η Katy Perry, η Scarlett Johansson, η Emily Ratajkowski και άλλες… Στην περίπτωση της Sweeney, εκείνη δε διστάζει να μιλήσει ή να μοιραστεί το σώμα της, όπως έκανε στο Euphoria, ενώ έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις για το ότι νιώθει άνετα με αυτό» ήταν απόσπασμα του συγκεκριμένου άρθρου.

Η εμφάνισή της στο SNL είναι ένα ακόμα παράδειγμα.

 

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, έχει γίνει πολιτικό θέμα στις ΗΠΑ και με τις εκλογές που πλησιάζουν την έχουν βάλει στο επίκεντρο, κυρίως για την άνεσή της να επιδεικνύει τα δυνατά της σημεία, σε μια εποχή που τα στάνταρ ομορφιάς είναι μονίμως μεταβλητά.

Tην ίδια ώρα κάτι άλλο συμβαίνει στις ΗΠΑ και φοβούνται όλη για νέα οικονομική κρίση.

Για μας πάντως παραμένει νο.1, όσο και αν η Pataki κατάφερε να την επισκιάσει την νύχτα των Όσκαρ. Bonus τρεις ακόμα φωτογραφίες της παρακάτω:


Πηγή