Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Sydney Sweeney, σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις

Η εμφάνιση της στα βραβεία «People’s Choice» τερμάτισε κάθε συζήτηση για το ποια είναι η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Δεν πρόλαβε να εμφανιστεί και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιοι τα πικρόχολα σχόλια για το υποκριτικό της ταλέντο. Δεν πειράζει, χτυπήστε, η Sydney αντέχει. Υπομονή και υπογλώσσια να έχετε στην τσέπη σας γιατί θα συνεχίσει να… ενοχλεί.  Μας συστήθηκε μέσω του Euphoria και του The White Lotus, το πέρασμά της από το Anyone But You ανέβασε τις μετοχές της και αναμένουμε να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο Madame Web.

«Επιδείξτε ό,τι έχετε. Κάντε το δικό σας. Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι είναι εκπληκτικό και όμορφο και ενδυναμωτικό να έχουμε τα σώματα που έχουμε. Το σώμα όλων είναι όμορφο. Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι χαρούμενος μέσα σου είναι όταν το δείχνεις πραγματικά στους άλλους ανθρώπους», ανέφερε σε τελευταία συνέντευξή της και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Όταν πήγαινε γυμνάσιο, η 26χρονη ηθοποιός ήθελε να αφαιρέσει στήθος μέσω πλαστικής διότι την ενοχλούσε. Η γιαγιά της τη συμβούλευσε να μην το κάνει και φυσικά ήξερε τι της έλεγε. Η Sydney Sweeney σε απογοήτευση των haters δεν είναι μια ακόμη ξανθιά με μεγάλο στήθος. Είναι ταλαντούχα, πανέξυπνη και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με το πόσο εργασιομανής είναι. Δουλεύει ασταμάτητα, όπως κάνει με τα αυτοκίνητα που της αρέσει να φτιάχνει. Σας έχουμε μιλήσει ήδη πως η Ford την επέλεξε ώστε να σχεδιάσει μία επετειακή Mustang GT.

 

 

Το τελευταίο της “χτύπημα” ήρθε μέσω της εμφάνισής της στα βραβεία «People’s Choice». Επέλεξε ένα έντονο κόκκινο, μάξι και στενό φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα κάτω και το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ σε γήινες αποχρώσεις. Τσέκαρε λίγο τι έγινε παρακάτω.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Η Syndey είναι εδώ και θα συνεχίσει να απασχολεί τα media. Δεν ξεμπλέκεις εύκολα με την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.




Πηγή