Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έδωσε μαθήματα στιλ με σορτς -Αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια που μακραίνουν φουλ το πόδι

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρήκε τα ιδανικά παπούτσια για τα καλοκαιρινά σορτς, αν είστε πάνω από 50, τα οποία κάνουν το πόδι να φαίνεται ψηλότερο.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε πρόσφατα στη Νάπολη για ένα ξεχωριστό κάλεσμα της Max Mara, ένα κομψό δείπνο δίπλα στη θάλασσα για να γιορτάσουν τη νέα Resort συλλογή του οίκου. Το look της ήταν ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς από μια γυναίκα με διαχρονικό στιλ, αφού εμφανίστηκε με ένα ανεπιτήδευτα κομψό look, ωστόσο με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Η 51χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο που αποτελεί μάθημα κομψότητας για κάθε ηλικία. Φόρεσε ένα λευκό, ημιδιαφανές πουκάμισο δεμένο χαλαρά στο ντεκολτέ και ένα ψηλόμεσο σορτς Max Mara σε άψογη γραμμή. Το σύνολο ολοκλήρωσε με καμηλό μυτερές γόβες και μια μικρή τσάντα σε neutral τόνο.

Δείτε την εμφάνιση της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Bovary.gr.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Μετά το μουσείο, η έξοδος συνεχίζεται: 10 στάσεις γύρω από το ΕΜΣΤ

Το κορυφαίο ευρωπαϊκό μουσείο για το 2026 αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Αξίζει όμως εξίσου και …

Daily-News.GR