Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πιο ευτυχισμένη από ποτέ φιλά τρυφερά τον γιο της -Το σπάνιο βίντεο από το 1976

Ενα τρυφερό βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Στο βίντεο βλέπουμε την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου να γελάει και να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ. Το τρυφερό βίντεο είναι από το 1976, όπως σημειώθηκε στο προφίλ της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Ιnstagram, το οποίο χειρίζεται ο γιος της και μοιράζεται με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από τη ζωή της αξέχαστης σταρ.

Το 1976 η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή «Παρασκήνιο», όμως η συνέντευξη είχε προβληθεί λογοκριμένη. Το ηχητικό ντοκουμέντο της Ελληνίδας σταρ είδε το φως της δημοσιότητας το 2015 στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

Σε αυτό, ακούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να μιλάει για τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και να σημειώνει: «Εγώ γυρίζω σπίτι μου και νιώθω ασφαλής. Νιώθω σιγουριά, είναι το σπιτικό μου και αναλογίζομαι ποιος μ’ αγαπάει. Ποιος μ’αγαπάει ουσιαστικά. Θετικά. Και ποιος είναι όλες μου οι ελπίδες. Ένα εξάχρονο αγόρι. Στροβιλίζομαι μαζί του. Κάνω όνειρα για το μέλλον του. Και αυτό είναι όλες μου οι ελπίδες. Όλες οι όμορφες, οι πραγματικές, οι ουσιαστικές ελπίδες».

Δείτε το βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον γιο της στο Bovary.gr


Πηγή