Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Η Μπέττυ Μαγγίρα με εντυπωσιακή δημιουργία MI-RŌ -Δείτε την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της με τη Μαρινέλλα

Το βράδυ της Τετάρτης, 27 Δεκεμβρίου, η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου έκαναν πρεμιέρα στο Nox.

Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γινόταν στις 29 Νοεμβρίου, αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Μαρινέλλα, πήρε μικρή αναβολή. Η Μαρινέλλα τραγούδησε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της, που πλέον μετράει έξι δεκαετίες. Μάλιστα, το κοινό αδημονούσε για την εμφάνισή της και η ίδια έδειξε να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως, καθώς χόρεψε στη διάρκεια των τραγουδιών της. Μαζί της ανέβηκαν στη σκηνή η ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τα μοναδικά look που έκανε για την πρεμιέρα της, τα οποία είναι δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ. Η ίδια σημείωσε: «Η εμφάνιση ενός καλλιτέχνη όμως είναι το ήμισυ της επιτυχίας του! Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους MI-RŌ για τα υπέροχα, υπέρλαμπρα κοστούμια που δημιούργησαν για μένα! Με κάνατε να νιώθω μοναδική επάνω στην σκηνή».

Δείτε τις φωτογραφίες της Μπέττυς Μαγγίρα στο Bovary.gr


Πηγή