Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θέατρο: 5+2 παραστάσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά | ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάθε χρόνο ανεβαίνουν όλο και περισσότερες θεατρικές παραστάσεις για παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια οι παραστάσεις που ανεβαίνουν για μικρά παιδιά παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, είναι πολύ προσεγμένες με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, ενώ επιλέγονται ενδιαφέρουσες ιστορίες για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων. Εξάλλου, τα παιδιά είναι το πιο απαιτητικό κοινό. Είναι εκείνα που αν δεν τους τραβήξει τη προσοχή το έργο δεν θα κάτσουν εύκολα να το παρακολουθήσουν και φυσικά θα σου πουν πραγματικά τη γνώμη τους, αν τους άρεσε ή όχι.

Πριν μερικά χρόνια υπήρχαν ελάχιστες παιδικές παραστάσεις, ωστόσο πλέον αυτό έχει αλλάξει και στο θεατρικό χάρτη έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους μοναδικό κοινό. Οι γονείς ψάχνουν εκείνα τα θεάματα που έχουν να προσφέρουν κάτι στα παιδιά και το θέατρο έχει μπει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Τη φετινή σεζόν υπάρχουν αρκετές επιλογές σε παιδικές παραστάσεις από κλασσικά έργα μέχρι μιούζικαλ που συνδυάζουν μοναδικά τη πρόζα με τη μουσική και το χορό. Εμείς ξεχωρίσαμε 5+2 παραστάσεις για να απολαύσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους και να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο θέατρο.

Δείτε ποιες είναι οι παραστάσεις για παιδιά στο Bovary.gr


Πηγή