Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ποια είναι η Σάντρα Νίλσον -H τελευταία σύντροφος του Ρομπέρτο Καβάλι και νεότερή του κατά 45 χρόνια

Ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ήταν ο μαξιμαλιστής Ιταλός σχεδιαστής μόδας, γνωστός ως ο «βασιλιάς των animal prints».

Έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1970 χάρη στη Sophia Loren και της Brigitte Bardot, και στη συνέχεια έντυσε, σε διαδοχικές δεκαετίες, τη Madonna, τη Nicole Kidman, την Jennifer Lopez, τη Gisele Bündchen, την Britney Spears, την Beyoncé και την Kate Moss.

Οι επιδείξεις του στην πασαρέλα ήταν μια πανδαισία δέρματος, τόσο ζωικού όσο και ανθρώπινου, που συνοψίστηκε από έναν κριτικό ως «Εγώ Cavalli, εσύ Jane». Τα ρούχα του μπορεί να ήταν «barely there», αλλά ο μινιμαλισμός, ή «meeen-imal-eeez-mo» όπως χλεύαζε, ήταν κάτι που δεν γνώριζε. Όταν μια πιο αυστηρή εμφάνιση κυριάρχησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 1980 και του 1990, εκείνος δεν συμμετείχε, αρνούμενος να γίνει μέρος αυτού που αποκαλούσε βιομηχανοποίηση της μόδας. «Δεν μπορώ να φτιάξω τίποτα από δύο μέτρα απλό, μαύρο ύφασμα», επέμενε. «Είναι φρικτό».

Η προσωπική του ζωή αντανακλούσε πάντα την τόλμη των συλλογών του. Μετά τον πρώτο του γάμο με τη Silvanella Giannoni το 1977, ο Cavalli συμμετείχε ως κριτής στον διαγωνισμό Miss Universe στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γνώρισε τη διαγωνιζόμενη Eva Maria Düringer, την οποία παντρεύτηκε το 1980. Έγινε η κύρια συνεργάτιδά του και διορίστηκε δημιουργική διευθύντρια της μάρκας του το 1994. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Rachele, τον Daniele και τον Robin. Από την πρώτη έχει δύο, την Cristiana και τον Tommaso. Και στη συνέχεια η γέννηση του Giorgio, το 2023, ήρθε με το μοντέλο Sandra Nilsson-Bergman.

Μάθετε στο Bovary.gr ποια είναι η τελευταία σύντροφος του Roberto Cavalli


Πηγή