Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
3 φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε τη δυσοσμία του νεροχύτη σας!

3 φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε τη δυσοσμία του νεροχύτη σας!

Πόσες φορές αλήθεια, μπαίνοντας στην κουζίνα σας δεν σας έρχεται μια δυσάρεστη μυρωδιά από το νεροχύτη παρόλο που το προηγούμενο βράδυ πλύνατε ως καλές νοικοκυρές τα πιάτα; Αν έχετε καλέσει μάλιστα και κόσμο στο σπίτι… μην πανικοβάλλεστε! Σας προτείνουμε τρεις απλούς φυσικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα σας στο λεπτό!

1. Ξύδι

Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα από ξύδι στο νεροχύτη και στο σιφόνι του και οι δυσάρεστες μυρωδιές θα αποτελούν παρελθόν! Μπορείτε εναλλακτικά να ρίξετε σε μια παγοκύστη ξύδι και να την τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Ρίξτε τα παγάκια ξυδιού στο νεροχύτη και αφήστε τα να λιώσουν! Ο νεροχύτης σας εκτός της φρέσκιας μυρωδιάς του, παράλληλα θα λάμπει!

2. Μαγειρική σόδα

Απλά ρίξτε λίγο μαγειρική σόδα σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη σας και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το διττανθρακικό νάτριο λειτουργεί ως φυσικό αποσμητικό που εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

3. Λεμόνι

Κόψτε μισό λεμόνι και τοποθετήστε το στο σιφόνι του νεροχύτη σας. Το νερό που θα πέφτει θα βοηθήσει στον καθαρισμό του, αφήνοντας ένα μυρωδάτο άρωμα.


Πηγή: queen.gr