Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 στιλάτοι τρόποι για να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν όπως οι πιο κομψές Γαλλίδες

Αν υπάρχει μία ειδικός στην εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν, ανάμεσα τις makeup artist τότε αυτή είναι η Γαλλίδα Violette Serrat.

Το δικό της “pièce de résistance”, είναι τα κόκκινα χείλια, το κόκκινο κραγιόν. «Μεγάλωσα με γυναίκες που δεν φορούσαν τόσο πολύ μακιγιάζ, το μόνο πράγμα που θα φορούσαν είναι κόκκινο κραγιόν, οπότε αυτό ξέρω», έχει αναφέρει η Violette.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να αναδείξεις ένα κόκκινο κραγιόν, αλλά εξαρτάται πραγματικά από τη διάθεση», εξηγεί η Violette. «Μερικές φορές, έχει να κάνει και με το ντύσιμο, αλλά το ντύσιμο βασίζεται στη διάθεση», προσθέτει. «Οι άνθρωποι συνήθιζαν να σκέφτονται: «αυτός είναι ο τόνος του δέρματός μου, άρα αυτό είναι το είδος του κόκκινου τόνου των χειλιών που πρέπει να φορέσω. Ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές εκδοχές του κόκκινου, οπότε σίγουρα δεν είναι μόνο ένα κόκκινο που σας ταιριάζει. Είναι υπέροχο να ψάξεις για να βρεις ποιο κόκκινο θα σου ταιριάζει. Μπορείς να έχεις πολλά κόκκινα και μπορείς απλά να διαλέξεις το ένα, με βάση τη διάθεσή σου ή το ντύσιμό σου,».

Ανακαλύψτε 5 Γαλλικούς τρόπους για να φορέσετε κόκκινο κραγιόν στο Bovary.gr


Πηγή