Πέμπτη , 4 Αύγουστος 2022
Απαλλαγείτε από την ενοχλητική τσιγαρίλα του χώρου σας, με τα 4 αυτά tips

Απαλλαγείτε από την ενοχλητική τσιγαρίλα του χώρου σας, με τα 4 αυτά tips

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά, κάτι που σημαίνει ότι οι προσκλήσεις σε πάρτι και γιορτές είναι όλο και πιο συχνές. Χωρίς φυσικά εσείς να αποτελείτε εξαίρεση, μία μάζωξη θα την κάνετε, προκειμένου να πιείτε ένα ποτό με φίλους και συγγενείς. Και τι γίνεται όταν οι καλεσμένοι φύγουν και αφήσουν την ενοχλητική τσιγαρίλα; Δυστυχώς όσο κι αν αερίσετε το χώρο και όσο κι αν αφήσετε ανοιχτά τα παράθυρά σας, με κίνδυνο να πάθετε πνευμονία, η μυρωδιά επιμένει. Παρακάτω λοιπόν, και επειδή σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, σας έχουμε κάποια έξυπνα κόλπα, προκειμένου να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό και ευωδιαστό!

1. Τοποθετήστε σε διάφορα σημεία του δωματίου κύπελλα με ξίδι, καθαριστικά με άρωμα πεύκου, ή ενεργοποιημένο άνθρακα. Προσοχή: Αν στο σπίτι κυκλοφορούν παιδιά ή κατοικίδια, φροντίστε να είσαι σε μη προσιτό σημείο.

2. Ρίξτε λίγες σταγόνες αρώματος, σε μία κρύα λάμπα φωτισμού. Όταν η λάμπα ενεργοποιηθεί, η θερμαινόμενη μυρωδιά θα εξαπλωθεί σε όλο το χώρο.

3. Γεμίστε τα τασάκια σας με άμμο για γάτες! Όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται, θα φυλακίσει τις μυρωδιές με αποτέλεσμα ο χώρος σας να διατηρηθεί φρέσκος και ο αέρας καθαρός.

3. Ψεκάστε μπόλικη μαγειρική σόδα σε χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες. Αφήστε μία ολόκληρη νύχτα και την επόμενη μέρα απλά καθαρίστε με μία σκούπα ή ένα πανί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

4. Μουσκέψτε ένα πανί με ξίδι και στη συνέχεια κυματίστε το, αφού προηγουμένως το έχετε στραγγίξει καλά, σε όλο το δωμάτιο! Αποδίδει εγγυημένα.

Πηγή: queen.gr