Σάββατο , 28 Μάιος 2022

Άγγελος Διονυσίου: «Υπήρχε σύντροφος στη ζωή μου που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου» | ΖΩΗ

Για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου, τα αδέρφια και του μητέρα του μίλησε ο Αγγελος Διονυσίου.

Σε συνέντευξή του στο ΜEGA Καλημέρα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καριέρα και τα τραγούδια που ερμήνευσε ενώ έκανε και μια απίθανη αποκάλυψη λέγοντας πως έτυχε να έχει την ίδια σύντροφο με τον πατέρα του, μετά από χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν έχεις έναν πατέρα, που έχει τέτοιο όνομα, δεν περιμένεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν κατά λάθος. Βρέθηκα με κάποια παρέα σε ένα μαγαζί και με σήκωσε η τραγουδίστρια να πω ένα τραγούδι. Έτσι, μου έκανε ο επιχειρηματίας πρόταση να τραγουδήσω», είπε για την πορεία του στη μουσική και πρόσθεσε:

«Ο μπαμπάς μου όταν ξεκινούσα μού είπε ότι δεν θα έχω καμία βοήθεια ποτέ από εκείνον. Ποτέ δεν βγήκαμε μαζί στην πίστα, ποτέ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο κάποιον συνθέτη για να μου δώσει τραγούδι. Όταν τραγουδάω δικά του τραγούδια δεν σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο πατέρας μου γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα».

«Έχω ακούσει σχόλια ότι βοηθήθηκα επειδή είμαι γιος του Στράτου Διονυσίου, παραδέχτηκε ο Άγγελος Διονυσίου και στη συνέχεια μίλησε για τον πατέρα του και την μητέρα του, η οποία δεν ξεπέρασε την απώλειά του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε ενωμένη την οικογένεια. Να είμαστε όλοι μαζί, να τρώμε μαζί. Αυτό το έχω και εγώ. Η μητέρα μου είναι ταγμένη στον Στράτο. Δεν συνηθίζεται η απώλεια του. Ήταν μαζί από τα 15 και δεν γνώρισε άλλον άντρα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά εκείνη δεν το ήθελε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, έκανε αναφέρθηκε στα αδέρφια του, Στέλιο και Διαμαντή, που είναι επίσης τραγουδιστές. «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Εγώ πήρα τον Στέλιο και τον πήγα στη δισκογραφική και έκατσα 4 χρόνια χωρίς δίσκο για να κάνει αυτός», είπε.

Για τα τραγούδια του, υπογράμμισε: «Το «φίλα με απόψε» το είχε απορρίψει ο Δημήτρης Μητροπάνος και το είπα εγώ και εγώ είχα απορρίψει τον «χιονάνθρωπο». Εγώ πάντα έκανα ένα βηματάκι πίσω για να γίνει το σχήμα. Τραγουδιστής έχει πει ότι ήθελε να βγει μετά από εμένα».

«Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου. Έτυχε κάποια στιγμή μετά από χρόνια. Δεν το ήξερα και μου το είπε η ίδια», αποκάλυψε ο Άγγελος Διονυσίου.

Βίντεο: Ο Αγγελος Διονυσίου αποκαλύπτει ότι είχε σχέση με παλιά σύντροφο του πατέρα του.

Ο γιος του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του, τα τραγούδια που απέρριψε και παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με παλιά σύντροφο του πατέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή