Σάββατο , 11 Μάρτιος 2023

Άννα Βαγενά: Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω, ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Άννα Βαγενά, η οποία μίλησε για την καριέρα της ως ηθοποιός, τα χρόνια που έζησε με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά.

«Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεόραση. Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω στον κινηματογράφο αν και πήρα το βραβείο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όταν έκανα “Το προξενιό της Άννας”. ‘Ήμουν πολύ όμορφη και αποδείχθηκε ότι ήμουν καλή ηθοποιός. Αν αυτό είχε συμβεί στα Όσκαρ, θα έλεγε κανείς ότι δεν θα πρόφταιναν οι προτάσεις. Μετά την ταινία δεν υπήρξαν προτάσεις. Ίσως ήμουν πάρα πολύ όμορφη και πολύ έξυπνη» είπε εκφράζοντας έτσι ένα παράπονό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στη συνέχεια για το Θεσσαλικό Θέατρο που δημιούργησε, υπογράμμισε: «Την καριέρα μου την έφτιαξα εγώ. Τρία χρόνια μετά την ταινία πήγα στη Λάρισα και ξεκίνησα το Θεσσαλικό θέατρο. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου» είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ήταν το επίπεδο καλό στις βιντεοταινίες. Τις γυρίζαμε πολύ βιαστικά. Δεν τις απαρνούμαι, τις έκανα γιατί χρειαζόμασταν χρήματα» δήλωσε για τις βιντεοταινίες που πρωταγωνίστησε.

H Αννα Βαγενά για τα 44 χρόνια που έζησε στο πλευρό του Λουκιανού Κηλαηδόνη

«Βλέπω το μέλλον. Θέλω να είμαι υγιής. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή υγεία. Θέλω να κάνω ταξίδια και ωραία πράγματα με τα εγγόνια μου. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ήταν το βραβείο της ζωής μου», είπε η Αννα Βαγενά. Και συγκινημένη πρόσθεσε: «Είναι αυτές οι μέρες, έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει. Καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτάς μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και δεν περνάει δια… Πειραιώς, που λένε, και σιδήρου, αλλά αυτό είναι και το ωραίο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, τον χαρακτήρισε ευγενικό και σπάνιο. «Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή