Πέμπτη , 16 Μάρτιος 2023

Άννα Κουρή: «Η Τερέζ έπαιρνε 10.000 δραχμές το επεισόδιο στους “Μεν και Δεν”» [βίντεο]

Η ηθοποιός Άννα Κουρή μίλησε για τις σειρές που έχει συμμετάσχει, τα νούμερα τηλεθέασης και την μεγάλη επιτυχία των «Μεν και Δεν».

Η ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την εμφάνισή της: «Μεγαλώνω, μπορεί να μην είμαι και ίδια, αλλά δεν έχει αλλοιωθεί και πολύ η εξωτερική μου εμφάνιση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτήρισε «απάνθρωπο» να παίζουν οι ηθοποιοί στο θέατρο όταν προηγουμένως έχουν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο.

«Έπαιξα θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου, έτρεχαν τα δάκρυα στη σκηνή και γύριζα την πλάτη μου. Μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο, το θεωρώ απάνθρωπο να παίζεις, όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, δεν θα το έκανα σήμερα, θα έλεγα πως δεν αντέχω», είπε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάσημο σκυλάκι της σειράς «Μεν και Δεν», την Τερέζ λέγοντας: «Υπήρξε μια περίοδος που δεν είχα σκύλο. Όταν πέθανε και ο γιος της Τερέζ, για δύο χρόνια δεν είχαμε σκύλο, ήταν πολύ βαρύ το πένθος μας. Η Τζόυς Ευείδη έκανε την πρόταση να μπει η Τερέζ στους “Μεν και Δεν”. Η αμοιβή της Τερέζ ήταν ένα κολπάκι για να μου αυξήσουν τον μισθό. Η Τερέζ έπαιρνε 10.000 δραχμές το επεισόδιο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με τα νούμερα της τηλεθέασης είπε: «Οι Μεν και Δεν έκαναν πάνω από 50% τηλεθέαση, αλλά τότε δεν είχαμε την αίσθηση της επιτυχίας. Στο “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” μας πίεζαν από την παραγωγή και μας έλεγαν ότι τα νούμερα δεν είναι καλά, ενώ κάναμε 25% και 30% που τώρα είναι καταπληκτικά».


Πηγή