Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021
Άσπα Τσίνα: Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη

Άσπα Τσίνα: Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη

Για τον έντονο διάλογο που είχε με τη Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια του τελευταίου J2US μίλησε η Άσπα Τσίνα στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, κλήθηκε να σχολιάσει την ερμηνεία της Άσπας Τσίνα και του Μάριου Πρίαμου σε ένα τραγούδι του Φοίβου και το χαρακτήρισε «ελαφρό». Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Άσπας Τσίνα.

«Ήταν πολύ αυθόρμητη αντίδραση. Η γυναίκα ξεκίνησε να τοποθετηθεί θετικά διακείμενη απέναντί μου και απέναντι στον Μάριο Πρίαμο βαθμολογικά. Όμως, έκανε ένα λάθος. Είπε θα συμφωνήσω με την Άσπα, υπάρχουν ελαφριά κομμάτια. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαφρύ. Η κριτική που ξεκίνησε να ασκήσει στηρίχτηκε σε μια λανθασμένη τοποθέτησή της σε σχέση με τη δική μου άποψη, την οποία δεν είχα εκθέσει. Δεν πειράζει όμως, είμαστε άνθρωποι κι επειδή η τηλεόραση είναι ένα μέσο της υπερβολής, θα κάνουμε και λαθάκια, όση εμπειρία κι αν έχουμε κάποιοι και όσο άπειροι κι αν είμαστε κάποιοι άλλοι. Καμιά φορά οι όροι ανατρέπονται ξαφνικά. Το θέμα είναι να περνάμε ωραία και να πάμε παρακάτω .Δεν ανέχομαι να θέλει να με χρησιμοποιήσει κάποιος για να πει τη δική του άποψη και να βάλλει εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων ή μη συγκεκριμένων ανθρώπων. Νομίζω είμαι σαφής» είπε η Άσπα Τσίνα.

Η τραγουδίστρια σχολίασε και το αμέσως επόμενο περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στο πλατό όταν η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε στον «αέρα» πως «η Άσπα δεν είναι και πολύ καλά».

«Έσπευσε να προκαταβάλει το τηλεοπτικό κοινό ότι “δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα”. Αυτά τα πράγματα είναι και αστεία και ανεπίτρεπτα. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ παρέα, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα στον πλανήτη Γη. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη και βεβαίως, ο ρόλος της είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει, όσο καταλαβαίνει, πορεύεται στη ζωή του με τα όπλα του» είπε η τραγουδίστρια.


Πηγή