Σάββατο , 28 Ιανουάριος 2023

Έλενα Κρεμλίδου: «Κορίτσια να μιλάτε, κυνηγήστε το δίκιο σας» -Ενοχος ο άνδρας που την εκβίαζε

Δικαιώθηκε η Έλενα Κρεμλίδου μετα την περιπέτεια που πέρασε από επιτήδειο που την εκβίαζε, ισχυριζόμενος ότι έχει στη διάθεσή του πορνογραφικό υλικό με την ίδια.

Η ίδια, με δύναμη «ψυχής», ανακοίνωσε χθες (7/12) μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως αυτός ο άνδρας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο.

«Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας»

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε η influencer σε ιστορία της: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η γνωστή «μαχήτρια» του Survivor, μέσα από αυτή της την ανάρτηση, έστειλε και ένα μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που βιώνουν περιστατικά διαφόρων ειδών κακοποίησης, είτε ψυχολογικής είτε σωματικής: «Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Κρεμλίδου

Όταν η Έλενα μιλούσε για τους εκβιασμούς: «Ήθελα να πηδήξω από τον 4ο»

Η γνωστή influencer τον Φεβρουάριο, αποφάσισε να μιλήσει στους ακολούθους της για την περιπέτεια με τους εκβιασμούς. Όπως αποκάλυψε όχι μόνο ένα, αλλά τρία βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τους άνδρες που τα διέρευσαν να ισχυρίζονται ότι «πρωταγωνιστεί» η ίδια, ωστόσο η ίδια τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχύει.

Μάλιστα στο βίντεό της αναφέρει την προκατάληψη που υπάρχει για μια «σεξι» γυναίκα που έχει προβολή: «Λένε ότι εφόσον εκτίθεσαι είναι δεδομένο ότι θα έχεις κάποιο βίντεο, δεν υπάρχει περίπτωση μια κοπέλα που έχει επιλέξει να κάνει τόσο σέξι ρόλους, φωτογραφίσεις, δεν γίνεται να μην έχει βίντεο που να κάνει έρωτα κι εμείς, θα το βρούμε και θα το δημοσιοποιήσουμε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε αποκαλύψει τότο «τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά…».

«Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα», είχε αναφέρει η Έλενα Κρεμλίδου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της προς όλες όσες βιώνουν τους ίδιους εκβιασμούς, ενώ εναντιώθηκε σε όσους διακινούν αλλά και βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

Δείτε το βίντεο


Πηγή