Δευτέρα , 23 Μάιος 2022
Έλενα Χριστοπούλου: Ο ΣΚΑΪ τελείωσε, δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση

Έλενα Χριστοπούλου: Ο ΣΚΑΪ τελείωσε, δεν ξέρω τι θα κάνω στην τηλεόραση

Στον καναπέ της εκπομπής «Pop Up» απέναντι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κριτής του GNTM και manager μοντέλων είχε μια άκρως εξομολογητική διάθεση και μίλησε για όλα.

Σε ερώτηση αν θα έκανε ακόμα ένα νέο γάμο, είπε: «Από τη μία δεν μου κάθεται ο Αποστόλης να τον παντρευτώ, από την άλλη νομίζω ότι δεν κάθομαι κι εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ ψεύτικο. Ο γάμος είναι μέσα μας, όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι».

Θα έκανε παιδί τώρα η Έλενα Χριστοπούλου; «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω τότε. Τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ -γιατί είναι σημαντικό να κάνεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που τον θέλεις πολύ και αγαπάς και σε στηρίζει- νομίζω ότι δεν μπορώ. Δεν μπορώ πραγματικά, όχι δεν μπορώ» απάντησε.

Μιλώντας για τις παρεμβάσεις στις εκπομπές, είπε: «Εμένα η δουλειά μου είναι η εικόνα ενός ανθρώπου και οι διαφημιστικές του δουλειές. Δεν παρεμβαίνω σε εκπομπές, δεν παρεμβαίνω σε κανάλια, δεν είμαι ο Μίδας των καναλιών, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται, ότι μανατζάρω παρουσιάστριες, μπαίνω στις σκαλέτες, διαλέγω αρχισυντάκτες. Είναι η δεύτερη φορά που με βλέπετε εδώ. Εξοργίζομαι με τα ψέματα».

Παραμένει στον ΣΚΑΪ η Έλενα Χριστοπούλου; «Όχι. Το παιχνίδι τελείωσε, κάναμε τον τελικό, πολύ ωραία περάσαμε, όχι. Καταρχήν, δεν ήμουν στον ΣΚΑΪ, ήμουν στην Acun Medya. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω» είπε η manager μοντέλων.

Σχολιάζοντας το «Makeover» και τη Δούκισσα Νομικού, είπε: «Ωραίο είναι που κάνει η Δούκισσα Νομικού το Makeover, είναι ένα από τα παιδιά τα δικά μου. Την πήρα τηλέφωνο γιατί έβλεπα να γράφουν διάφορα. Μου είπε ότι δεν ήξερε πως ήταν να την κάνω εγώ και της είπα δεν έχει καμία σημασία γιατί εγώ δεν έχω κανένα ιδιοκτησιακό κόμπλέξ, δεν μου ανήκει. Την αγαπώ πάρα πολύ και χαίρομαι που επιστρέφει με αυτή την εκπομπή στον ΣΚΑΪ γιατί της πηγαίνει και πάρα πολύ».

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε και το GNTM, είπε: «Τo GNTM μου λείπε πάρα πολύ και τώρα που μιλάμε μου λείπει. Είναι μια παραγωγή και ένα κανάλι που ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν τη δουλειά τους και το έχουν αποδείξει σε όλους μας».


Πηγή