Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Έξαλλη η σύζυγος του Μπρους Γουίλις με δημοσιεύματα για την υγεία του

Η Έμμα Χέμινγκ, σύζυγος του Μπρους Γουίλις, διέψευσε τις φήμες που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός δεν έχει «πια χαρά» στη ζωή του εν μέσω της μάχης του με τη μετωποκροταφική άνοια και την αφασία.

Η 45χρονη Χέμινγκ με δύο αναρτήσεις της στο Instagram την Κυριακή είπε ότι ο 68χρονος Χολιγουντιανός σταρ συνεχίζει να έχει χαρά στη ζωή του, επικρίνοντας τις αναφορές και παροτρύνοντας το κοινό να ρίξει μια πιο ενδελεχή ματιά στην ποιότητα ζωής που μπορούν να έχουν οι άνθρωποι εν μέσω της μάχης με νευρογνωστικές ασθένειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χέμινγκ, η οποία μοιράζεται δύο κόρες, την 11χρονη Μαριμπέλ Ρέι και την 9χρονη Έβελιν με τον αγαπημένο ηθοποιό, είπε σε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram: «Ο τίτλος λέει βασικά ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου – τώρα, μπορώ απλώς να σας πω, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Χρειάζομαι την κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους».

Το πρώην μοντέλο, που πλέον έχει μια εταιρεία περιποίησης και έναν οργανισμό ευεξίας, είπε ότι η αντίληψη του κοινού και των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τις νευρογνωστικές ασθένειες πρέπει να αλλάξει.

«Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους στο να πιστεύουν ότι μόλις πάρουν τη διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής ασθένειας ότι: “Αυτό είναι, τελείωσε, ας τα μαζέψουμε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ, τελειώσαμε”, όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό», είπε η ίδια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύζυγος Μπρους Γουίλις: «Σταματήστε με αυτούς τους ηλίθιους τίτλους»

Η Χέμινγκ είπε ότι ενώ η μάχη για την υγεία του Γουίλις έχει φέρει «πολλή… θλίψη και λύπη» στην οικογένειά της, αλλά υπάρχει επίσης αγάπη, σύνδεση, χαρά και ευτυχία. Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Σταματήστε λοιπόν με αυτούς τους ηλίθιους τίτλους… δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, εντάξει;».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις είπε ότι «η εμπειρία της λέει ότι δύο πράγματα μπορεί να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα».

Η Χέμινγκ έδωσε αντίθετα παραδείγματα όπως «θλίψη και βαθιά αγάπη», «λύπη και βαθιά σύνδεση» και «τραύμα και ανθεκτικότητα» και στη συνέχεια μίλησε για το πώς έφτασε σε αυτή τη διαδικασία σκέψης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να ενώνεται με νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού», είπε η Χέμινγκ στο βίντεο. «Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Η Χέμινγκ είπε πώς έχει καταλάβει ότι «οι άνθρωποι που δεν έχουν αφιερώσει χρόνο για να εκπαιδευτούν σωστά για οποιοδήποτε είδος νευρογνωστικής νόσου», είναι βασισμένοι σε «τίτλο μετά τον τίτλο και την παραπληροφόρηση» που έχει γνωρίσει στο θέμα.

Τι ζήτησε από τον κόσμο

Σε μια νέα ανάρτηση, η ίδια διευκρίνισε ότι οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν αποθαρρυντικοί για τους ανθρώπους που παρέχουν φροντίδα σε άτομα που ζουν με άνοια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι συνεργάτες φροντίδας έχουν ήδη μια δύσκολη πορεία στο τμήμα υποστήριξης», είπε η Χέμινγκ. «Αυτοί οι τίτλοι που δίνουν αυτή τη συνεχή καταστροφή και ζοφερή εικόνα της άνοιας είναι επιβλαβείς για αυτούς καθώς προσπαθούν να χτίσουν τη μονάδα υποστήριξής τους γύρω τους. Ή θα μπορούσε να επηρεάσει ένα άτομο που θέλει να βοηθήσει, αντίστροφα», πρόσθεσε.

«Σας ζητώ απλώς να σκεφτείτε να αναδιατυπώσετε αυτήν την αρνητική αφήγηση γύρω από την άνοια. Αυτό θα ήταν τόσο ευγενικό και γενναιόδωρο προς τον επόμενο συνεργάτη φροντίδας και το αγαπημένο τους πρόσωπο».


Πηγή