Κυριακή , 5 Δεκέμβριος 2021
Αθηνά Οικονομάκου: Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί

Αθηνά Οικονομάκου: Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί

Καλεσμένη της εκπομπής Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Pop Up» βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου το πρωί της Τετάρτης.

Η ηθοποιός, μπαίνει ξανά στην σειρά «Έλα στη Θέση μου» και με αφορμή την… επάνοδο της αυτή παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για όλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και στους τριγμούς που έκαναν την εμφάνιση τους στην αρχή της σχέσης της με τον σύζυγό της λόγω της δημοσιότητας ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

«Είχαμε δυσκολίες. Στην αρχή για τον Φίλιππο ήταν τεράστιο το σοκ της δικής μου δημοσιότητας και της δουλειάς μου που λίγο μας απομάκρυνε για κάποιο διάστημα αλλά μετά το πήρε απόφαση. Σίγουρα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το κομμάτι, δεν το γνωρίζει και δεν το θέλει στη ζωή του και δεν του αρέσει είναι πάρα πολύ μεγάλο το σοκ. Είναι πολύ δύσκολη η αποδοχή αυτής της συνθήκη από τους δικούς μας ανθρώπους. Επειδή αυτό δεν το προκαλώ, αν κι είμαι μέσα στα φώτα, αλλά δεν κάνω τίποτα επίτηδες, ασχολούμαι με τη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ του προγράμματος, είμαι πολύ της τάξης και μεγαλώνω το παιδί με όρια. Δεν είμαι σκληρή αλλά δεν είμαι και καθόλου χαλαρή. Δεν θα μεγαλώσει από εμένα ένα κακομαθημένο παιδί. Θέλω να κάνω κι άλλο παιδί, δυσκολεύτηκα τον πρώτο καιρό γιατί άλλαξε η ζωή μου απότομα, αν και το ήθελα πολύ. Αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις. Τον πρώτο καιρό ζορίστηκα γιατί λέω ότι δεν μπορώ να πηγαίνω πουθενά.

Καθώς περνά ο καιρός αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη στη ζωή σου και με τις δυσκολίες και με τις χαρές. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα νομίζω. Τώρα είμαι σε μια πιο ισορροπημένη φάση και νιώθω έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί».


Πηγή