Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ξέσπασε για τις επιθέσεις εναντίον του -«Μου ευχήθηκαν καρκίνο, βλέπω εφιάλτες» [βίντεο] | ΖΩΗ

Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά τις επιθέσεις εναντίον του στα social media με το #cancel_kopsialis.

Όπως τονίζει ο influencer, ο φίλος του, Δημήτρης Φιντιρίκος, που κατηγορούνταν για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν είχε «πάρει» θέση τόσο καιρό, καθώς τα λόγια του παρερμηνεύονταν ενώ τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ήταν αμέτρητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός ινσταγκράμερ απάντησε για τα likes τα οποία και έκανε σε σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη. Ο ίδιος ανέφερε πως τα likes ήρθαν έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, ωστόσο, όταν αργότερα αντιλήφθηκε τι ακριβώς υποστήριζαν, τα απέσυρε. Φυσικά, αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο από τον οποίο αποσύρθηκε.

Αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε: «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

Αποφεύγοντας στη συνέχεια να αναφέρει το όνομα του Ηλία Γκιώνη, απάντησε στις κατηγορίες του: «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».


Πηγή