Πέμπτη , 30 Νοέμβριος 2023

Αμερικανίδα γνώρισε σε πάρτι τον πρίγκιπα της Αιθιοπίας και τον παντρεύτηκε

Η Αριάνα Όστιν είναι από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που η ζωή της μοιάζει πολύ με παραμύθι, καθώς βρήκε τον πρίγκιπά της, κυριολεκτικά και μεταφορικά και τον παντρεύτηκε.

Το ζευγάρι έκανε έναν λαμπερό παραδοσιακό γάμο με 13 ιερείς και δεκάδες καλεσμένους σε Ορθόδοξο Ναό στη Βιρτζίνια και μία ακόμη πιο λαμπερή γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο, εκτός από τη χλιδάτη τελετή, ο τρόπος που γνωρίστηκαν πριν από 12 χρόνια μοιάζει πραγματικά με σενάριο ταινίας.

Η Αριάνα ήταν μόλις 22 ετών όταν σε ένα πάρτι στην Ουάσινγκτον γνώρισε τον άντρα των ονείρων της, ο οποίος αποδείχθηκε πως είναι ο τελευταίος αυτοκράτορας της Αιθιοπίας, πρίγκιπας Τζόελ Μακόνεν.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε στους New York Times, ο πλέον δικηγόρος και πρίγκιπας της Αιθιοπίας κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως του άρεσε η Όστιν και ότι ήθελε να βγει μαζί της. Μάλιστα ο ίδιος την πλησίασε και τα πρώτα λόγια που της είπε ήταν «εσύ θα γίνεις η κοπέλα μου».

Ο Μακόνεν αρχικά δεν αποκάλυψε στην Αριάνα πως προερχόταν από πριγκιπική οικογένεια, όμως καθώς τα πράγματα σοβάρευαν μεταξύ τους δεν άργησε να της αποκαλύψει πως είναι γαλαζοαίματος.

Ο Μακόνεν ή ο πρίγκιπας Γιελ, όπως είναι επίσημα γνωστός, συνδέεται με τον τελευταίο αυτοκράτορα της Αιθιοπίας Haile Selassie I, ο οποίος ήταν παππούς του Μακόνεν.

Ο Haile Salassie κυβέρνησε την Αιθιοπία από το 1930 έως το 1974, όταν ανατράπηκε από στρατιωτικό πραξικόπημα ενός μαρξιστή. Ο πατέρας του Μακόνεν, ο πρίγκιπας Δαβίδ, κατέφυγε στο εξωτερικό για να αποφύγει την φυλάκιση, με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Μακόνεν να γεννηθεί στη Ρώμη και να μεγαλώσει στην Ελβετία.

Η Αριάνα και ο Τζόελ άρχισαν να βγαίνουν όταν ο πρίγκιπας έπαιρνε το προπτυχιακό δίπλωμά του από το αμερικανικό πανεπιστήμιο και θα συνέχιζε τις σπουδές του στη Γαλλία, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έχει σχέση εξ αποστάσεως για δύο χρόνια.

Η Αριάνα πήγε στο Παρίσι την επόμενη χρονιά για να είναι μαζί, όμως ο ίδιος έπρεπε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του ώστε να αναλάβει μία οργάνωση μαζί με τον θείο του, η οποία θα βοηθούσε τους νέους της Αιθιοπίας.

Με το Μακόνεν να γυρίζει στην πατρίδα του και την Όστιν να αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της στο Χάρβαρντ, το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει το 2012 για ένα χρόνο λόγω απόστασης.

paroiafjd3

Η επανασύνδεση δεν άργησε όμως να έρθει, με τον γαλαζοαίματο να καταλαβαίνει πως η Όστιν είναι η γυναίκα της ζωής τους και να επιστρέφει σε εκείνη το 2014 και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με ένα διαμαντένιο μονόπετρο στο χέρι, ο πρίγκιπας πήγε στο σπίτι της αγαπημένης του για να την ζητήσει σε γάμο αλλά χτύπησε τόσο δυνατά την πόρτα, που η Αριάνα νόμιζε πως ήταν κλέφτης με αποτέλεσμα να φωνάξει τους γονείς της για να δουν τι συμβαίνει.

paroiafjd4

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά τον προηγούμενο μήνα στην Αιθιοπία και ζουν στην Ουάσινγκτον. Τώρα ο πρίγκιπας εργάζεται στο νομικό τμήμα πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας και η Όστιν εργάζεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

paroiafjd2

Στην τελετή η νύφη και ο γαμπρός φορούσαν από μία τεράστια κορώνα, ενώ η νύφη επέλεξε ένα νυφικό με swarovksi, πολύτιμους λίθους και τούλι.

localStorage.clear();


Πηγή