Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ανθή Βούλγαρη: Έμαθε on air ότι ο σύζυγός της παίζει σε video clip -«Έχω χάσει τον έλεγχο του σπιτιού μου!»

Μία έκπληξη περίμενε την Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Τετάρτης, καθώς έμαθε on air ότι ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης, συμμετείχε σε νέο video clip της Λένας Ζευγαρά.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι μουσικός στο επάγγελμα, και έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών είναι και η Λένα Ζευγαρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος συμμετείχε παρέα με άλλους μουσικούς στο νέο video clip της τραγουδίστριας για το τραγούδι «Ας τα λέμε καλά», σε μία unplugged διασκευή του, χωρίς ωστόσο -όπως φαίνεται- να μοιραστεί την εν λόγω πληροφορία με τη σύζυγό του.

Ανθή Βούλγαρη: Η
αντίδρασή της όταν έμαθε on air ότι ο σύζυγός της συμμετείχε σε video clip

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» είπε, απευθυνόμενη στην Ανθή Βούλγαρη, ότι θέλει να της «δείξει κάτι», με τα πλάνα από το video clip να αρχίζουν να παίζουν στις οθόνες του πλατό και την Ανθή Βούλγαρη να μένει «άφωνη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παιδιά, ο άνδρας μου είναι; Όντως; Αυτό είναι το καινούργιο της; Πότε πήγε και το έκανε;» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη, μην κρύβοντας την έκπληξή της.

«Πότε έγινε αυτό; Τα δικά μου επαγγελματικά τα ξέρει. Παιδιά έχω χάσει τον έλεγχο του σπιτιού μου!», συνέχισε η ίδια με χιούμορ, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να την «πειράζει» από την πλευρά του.


Πηγή